Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Układanie włosów - jak, w jaki sposób?

Logitech.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejoo. Jak ułożyć włosy o tak:

aX5oxqA.png

IxLUK3l.png

Mam chyba najlepszą pastę do stylizacji, jaka jest dostepna w drogeriach, czyli Got2b Beach Boy, kwestia tego jak układać te włosy, żeby tak wygladaly jak na zdjeciach, naturalnie.

Bywalec
Opublikowano

Got2b to kupa, a nie dobra pasta. polecam wosk od Daviness'a.

Jak ukladac takie wlosy? przeciez to proste.

zaczesz włosy do tyłu i po kłopocie

Opublikowano

widze ktos lubi sie bawic w skkfa, czy nie lepiej miec normalnie wlosy?

a ogolnie jaki w tym problem, nawet najtanszy zel by Ci w tym pomogl, zaczesz wlosy do tylu i masz, normalka, zero fantazji 

Opublikowano

widze ktos lubi sie bawic w skkfa, czy nie lepiej miec normalnie wlosy?

a ogolnie jaki w tym problem, nawet najtanszy zel by Ci w tym pomogl, zaczesz wlosy do tylu i masz, normalka, zero fantazji 

lol, kiepskie prowo. nie chce sie bawic w gwiazdy srajkraftów, po prostu spodobala mi sie ta fryzura na jednym z jego filmów i chce zrobic cos podobnego, nie dlatego, ze jakims majnkraftowym gwiazdorem jest, tylko bo fajnie wyglada. 

poza tym - nie, nie lepiej miec normalne wlosy. chce wygladac ciekawiej, lepiej. jak mam normalne wlosy, to wygladaja jak przetluszczone, brzydkie, musze cos z nimi tworzyc ciekawego :)

Opublikowano

Zauważyłem że chłopak też ma taką samą stylu we (włosów)

Układam je Tak:

Biorę troszeczkę gumy do włosów

Smaruję w ręce i czochram po czym ukladasz tak jak na zdjeciu dla lepszego efektu, mi to zajmuje z 10 sekund.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...