Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mortyriusz s2 poszukuję reklamy oraz reklamodawców.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RKSayAZ.png

Informacje

Witam. Serwer Mortyriusz s2 potrzebuję pilnie reklamy (Youtube, Fanpage, etc.) oraz Reklamodawców. Serwer stoi już niecały tydzień. 

Nasze oczekiwania

Youtube - minimum 300 wyświetleń 
Fanpage - minimum 1k lajków

Oferujemy

Dla osób, które nagrywają na Youtube i mają 300 wyś - Sm'y
Dla osób, które nagrywają na Youtube i mają więcej, niż 800 wyś (Ustalimy na GG)
Dla osób, które mają Fanpage 1k lajków - Sm'y
Dla osób, które mają Fanpage 10k lajków (Ustalimy na GG)
Z reklamodawcami dogadamy się na GG/PW. 

Kontakt

49698672
47987217

Zapraszamy do składania ofert, pozdrawiamy
Team Mortyriusz.pl

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Całej ekipy nie znam, lecz jest jedna osoba, która dba o dobre imię serwera, poświęca się i wkłada w niego serce.

Ogółem projekt trzyma się bardzo dobrze i przyznać muszę, że WeeZy się poprawił, bo przestało mu zależeć tak bardzo na pieniądzach. 

Myślę, że sam projekt ma przyszłość, bo administracja się bardzo angażuje w jego rozwój i dodaje nowości.

Ogłoszenie konkretne, estetyczne i czytelne. Myślę, że warto podjąć się współpracy z tym serwerem.

Oczywiście polecam bardzo gorąco i życzę Wam powodzenia! 

Opublikowano

Całej ekipy nie znam, lecz jest jedna osoba, która dba o dobre imię serwera, poświęca się i wkłada w niego serce.

Ogółem projekt trzyma się bardzo dobrze i przyznać muszę, że WeeZy się poprawił, bo przestało mu zależeć tak bardzo na pieniądzach. 

Myślę, że sam projekt ma przyszłość, bo administracja się bardzo angażuje w jego rozwój i dodaje nowości.

Ogłoszenie konkretne, estetyczne i czytelne. Myślę, że warto podjąć się współpracy z tym serwerem.

Oczywiście polecam bardzo gorąco i życzę Wam powodzenia! 

Heh dzieki ^^

Odezwały się już do Nas 2 osoby z FB :)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...