Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 4 na ps3 nie ogarniam pakietów bojowych

Ggongoblin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, kupiłem sobie BF4 na ps3. Gram juz jakieś pół miesiąca i za każdym razem kiedy dostaję pakiety bojowe to dodatki są tylko do AK-12. Wydaje mi się to troche głupie, bo mam też inne bronie którymi gram a cały czas dostaję żeczy do kałacha. Nie wiem czy tak to ma wyglądać, wydaje mi się że jest cos skopane. Jeżeli coś wiecie proszę o pomoc. Z góry dzięki.

Opublikowano

Możliwe, że to jakiś błąd - oprócz tych dodatków do AK dropi coś innego? Chociażby boost do doświadczenia, miniaturki żołnierzy czy kamuflaże? Generalnie nie wiem jak to wygląda na konsolach, ponieważ użytkuję na PC i nigdy z tym nie miałem problemu. Dużo już otworzyłeś tych battlepacków?

Opublikowano

@Hatu?! tak dostałem też boosty i kamuflaże (żadnej figurki nie miałem jeszcze w pakiecie). Otwierałem battlepacki które dostawałem za lvl. Było ich około 6, tylko w jednym miałem celownik do jakiegos karabinu do wsparcia, nazwy nie pamiętam, ale nic poza tym. Nie wiem czy to coś znaczy, ale za każdym razem kiedy odpalam BF Online pokazuja mi się podpowiedzi do gry, które chyba powinny pokazywać się tylko za pierwszym razem. Jest też tak na PC?

Opublikowano

@Hatu?! tak dostałem też boosty i kamuflaże (żadnej figurki nie miałem jeszcze w pakiecie). Otwierałem battlepacki które dostawałem za lvl. Było ich około 6, tylko w jednym miałem celownik do jakiegos karabinu do wsparcia, nazwy nie pamiętam, ale nic poza tym. Nie wiem czy to coś znaczy, ale za każdym razem kiedy odpalam BF Online pokazuja mi się podpowiedzi do gry, które chyba powinny pokazywać się tylko za pierwszym razem. Jest też tak na PC?

W moim przypadku nie mam żadnych podpowiedzi do gry kiedy odpalam BF4 na multi, ale wątpię aby to było powodem dropu w battlepackach. Mówisz, że raz udało Ci się trafić celownik do jakiegoś karabinu, więc może to po prostu niefart? Otwórz jeszcze kilka paczek 2/3 i daj tutaj znać czy coś się zmieniło, być może jest to jak wspomniałem brak szczęścia. :)

Opublikowano

W moim przypadku nie mam żadnych podpowiedzi do gry kiedy odpalam BF4 na multi, ale wątpię aby to było powodem dropu w battlepackach. Mówisz, że raz udało Ci się trafić celownik do jakiegoś karabinu, więc może to po prostu niefart? Otwórz jeszcze kilka paczek 2/3 i daj tutaj znać czy coś się zmieniło, być może jest to jak wspomniałem brak szczęścia.  :)

Udało sie. Grałem troche i otworzyłem 4 paczki. Nie było żadnych dodatków do AK. Tochyba był jakis błąd. Dzięki za pomoc :)

Opublikowano

Udało sie. Grałem troche i otworzyłem 4 paczki. Nie było żadnych dodatków do AK. Tochyba był jakis błąd. Dzięki za pomoc :)

Jasne nie ma sprawy, miłej gry życzę i w razie czego to możesz liczyć na moją pomoc! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...