Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SF VictoriaMT2 - Gotowiec pod hamachi by Mr Luzer & Cannzas

Developer Aris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Udostępniam Wam wraz z Mr Luzerem pliki serwerowe serwera VictoriaMT2 idealny gotowiec pod serwer hamachi :)

Chcecie więcej Plików serwerowych ? xD Zostaw + :)

VictoriaMT2(game 2089)

Żeby odpalić SF musicie sobie porobić łącza na maszynie do folderów macie tutaj jakie(nie chce mi się Wam tego robić, zrobicie sobie 5min roboty)

*auth

data
/usr/home/mt2/share/data

locale
/usr/home/mt2/share/locale
log
/usr/home/mt2/logs/auth
auth
/usr/home/mt2/share/game

*Ch1

data
/usr/home/mt2/share/data
locale
log
/usr/home/mt2/logs/ch1
game
/usr/home/mt2/share/game

*CH2

data
/usr/home/mt2/share/data
locale
log
/usr/home/mt2/logs/ch2
game
/usr/home/mt2/share/game

*CH3

data
/usr/home/mt2/share/data
locale
log
/usr/home/mt2/logs/ch3
game
/usr/home/mt2/share/game

*CH4

data
/usr/home/mt2/share/data
locale
log
/usr/home/mt2/logs/ch4
game
/usr/home/mt2/share/game

*DB

data
/usr/home/mt2/share/data
locale
log
/usr/home/mt2/logs/db

*GAME

data
/usr/home/mt2/share/data
locale
log
/usr/home/mt2/logs/game
game
/usr/home/mt2/share/game

SF :

*DL :

http://www68.zippyshare.com/v/9102204/file.html

*Skan :

https://www.virustotal.com/pl/url/0a7895fecdafaa04658b68221eeae6a08409b5cb218e6820a6f1f83be949ac82/analysis/1414689412/

MYSQL(Bez account) :

DL :

http://www68.zippyshare.com/v/37570392/file.html

*Skan :

https://www.virustotal.com/pl/url/ef02c68dea22d9fe07bebc8b0d4d7016729afb71aedf9133b0a248a3f672f3b0/analysis/1414689494/

Client :

*DL :

https://mega.co.nz/#!4BwCjCxB!Pg2vcWWG2V7Bp9Zz-QGoHX_XOTVKN-l2k59diqdcvpI

*Skan :

cszc.png

Prezka : http://www.mpcforum.pl/topic/1126014-zapowiedz-victoriamt2/

Nie pomagam z uruchomieniem plików. Jak nie umiecie odpalić wgrajcie sobie na czyste Terenzo 2089 podmieńcie mysql oraz cały folder share

Wszelkie prawa zastrzeżone - Cannzas & Mr Luzer

Zakazujemy sobie rozpowszechniania plików na inne fora bez naszej zgody

Proszę o zdjęcie % za udostępnienie plików.

Opublikowano

Kolejne gówno od Ciebie... Na mpc jest już dość gównianych plików więc po jaką cholere dodawać kolejne?

Dobra typie nie chcesz skorzystać nie pisz, napewno się przydadzą na jakiś serwer hamachi. Więc komentarz zachowaj dla siebie :).

spam [member=вℓυє] już zgłoszony ;)

Opublikowano

Wrzucaj kur%!a więcej tego gówna, to MPC będzie śmietnikiem ...

W plikach nic niema, totalny szit z najniższej półki, już Derin jest lepszy. 

Fascynujące

Kolejne gówno od Ciebie... Na mpc jest już dość gównianych plików więc po jaką cholere dodawać kolejne?

Fascynujące. Pliki nie są Mi potrzebne. Luzerowi również ... Także trafiają na MPC dla tych zielonych, którzy chcą mieć serwer hamachi dla znajomych. 

Proste Proste

Opublikowano

Pliki takie same jak kurwiljard innych plików ... to nawet plikami nie można nazwać ... 

Niech usuną topic po prostu. Nikt z nich nic nie wyjmie więc nie pierol głupot ... Czysta sklejanka gówna z MPC i z ePVP.

Jestem ciekaw czy ty wiesz w ogóle co to jest Developer ....

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Dobra typie nie chcesz skorzystać nie pisz, napewno się przydadzą na jakiś serwer hamachi. Więc komentarz zachowaj dla siebie :).

Fascynujące

Fascynujące. Pliki nie są Mi potrzebne. Luzerowi również ... Także trafiają na MPC dla tych zielonych, którzy chcą mieć serwer hamachi dla znajomych. 

Proste Proste

Wy naprawdę jesteście śmieszni zacznijmy od tego że nie mam zamiaru słuchać się jakiegoś gó**na bo taka jest prawda potrzebne pliki/niepotrzebne pliki tych plików NIKT NIE CHCE, a wy chcecie sobie tylko nabijać postów ! Nie rozumiem jak można być takimi kretynami ... Normalnie czasami szkoda mi takich ludzi idźcie się uczyć lepiej albo do kościoła pomodlić za siebie i za podobnych do was może wtedy Polska będzie normalnym krajem ale jak na razie nie ma na to możliwości ;c

Opublikowano

Wy naprawdę jesteście śmieszni zacznijmy od tego że nie mam zamiaru słuchać się jakiegoś gó**na bo taka jest prawda potrzebne pliki/niepotrzebne pliki tych plików NIKT NIE CHCE, a wy chcecie sobie tylko nabijać postów ! Nie rozumiem jak można być takimi kretynami ... Normalnie czasami szkoda mi takich ludzi idźcie się uczyć lepiej albo do kościoła pomodlić za siebie i za podobnych do was może wtedy Polska będzie normalnym krajem ale jak na razie nie ma na to możliwości ;c

Kolego nie będę z Tobą więcej pisał, jakbyś chociaż coś osiągnął w świecie MT2 to może bym zamienił z Tobą słowo, a tak jedynie możesz zabrać swoje 4 litery i wyjść z tematu dałeś swoją opinię? Okey dziękuję dowidzenia . Aaa i taki noname jak Ty napewno ma lepsze pliki! 

Opublikowano

Tak jak już wyżej wspomniałem. Nie zainteresowały Was pliki ? Wyjdź z tematu. Drugą sprawą jest to, że jak chcecie się spinać PW/GG/TS3. 

@вℓυє Tak właśnie. Nie wiem kto to jest Developer. Przykre prawda? Nie rozumiem Cie trochę  <_<  

Jestem jak ninja pojawiam się i znikam  :ninja:   xD

Developer - w skrócie sponsor mordeczko

Opublikowano

Kolego nie będę z Tobą więcej pisał, jakbyś chociaż coś osiągnął w świecie MT2 to może bym zamienił z Tobą słowo, a tak jedynie możesz zabrać swoje 4 litery i wyjść z tematu dałeś swoją opinię? Okey dziękuję dowidzenia . Aaa i taki noname jak Ty napewno ma lepsze pliki! 

Oczywiście że tak :) Gówno wiesz co osiągnąłem i dla ilu znanych Ci ludzi wykonywałem różne prace. Gdybym tylko chciał to w każdej chwili mogę wrzucić na mpc wiele rzeczy czy też plików ale po co skoro wy i tak dalej będziecie wrzucać te swoje pseudo pliki o których myślicie że są najlepsze na świecie.

Co do tematu to jeszcze raz nie polecam bo obawiam się czy to będzie hamachi czy nawet vps to lepiej zrobić serwer najlepiej od zera po swojemu albo użyć jakiś plików Terenzo które są milion razy lepsze ;)

A jeśli chcesz faktycznie porozmawiać to zapraszam nawet na gg tylko nie zapomnij spytać się Mamusi czy Ci wolno ;)

Tyle w temacie dziękuje papa <3

Opublikowano

Oczywiście że tak :) Gówno wiesz co osiągnąłem i dla ilu znanych Ci ludzi wykonywałem różne prace. Gdybym tylko chciał to w każdej chwili mogę wrzucić na mpc wiele rzeczy czy też plików ale po co skoro wy i tak dalej będziecie wrzucać te swoje pseudo pliki o których myślicie że są najlepsze na świecie.

Co do tematu to jeszcze raz nie polecam bo obawiam się czy to będzie hamachi czy nawet vps to lepiej zrobić serwer najlepiej od zera po swojemu albo użyć jakiś plików Terenzo które są milion razy lepsze ;)

A jeśli chcesz faktycznie porozmawiać to zapraszam nawet na gg tylko nie zapomnij spytać się Mamusi czy Ci wolno ;)

Tyle w temacie dziękuje papa <3

Jako, że jestem Redaktorem Metin2 a obowiązują mnie pewne zasady i zachowania, których powinienem się trzymać... Trzeba jakoś wyglądać w oczach innych. Swoje zdanie na Twój temat pozostawię sobie już dla siebie. Jeżeli masz jakiś problem to zapraszam na GG, które masz na profilu i sobie na spokojnie wyjaśnimy  :ninja:

Już nie mam nic do powiedzenia, czasami głupszemu trzeba ustąpić. Pozdrawiam z podłogi Aris.

Opublikowano

To żeś dojebał xD 

Na pewno jesteś mistrzem ortografii, gramatyki i interpunkcji. 

Dlaczego nazywasz go noname'm skoro sam nie jesteś kimś wielkim? 

Jako, że jestem Redaktorem Metin2 a obowiązują mnie pewne zasady i zachowania, których powinienem się trzymać... Trzeba jakoś wyglądać w oczach innych. Swoje zdanie na Twój temat pozostawię sobie już dla siebie. Jeżeli masz jakiś problem to zapraszam na GG, które masz na profilu i sobie na spokojnie wyjaśnimy  :ninja:

Już nie mam nic do powiedzenia, czasami głupszemu trzeba ustąpić. Pozdrawiam z podłogi Aris.

Obowiązuje Cię zasada pisania postów niezwiązanych z tematem i zaśmiecania forum, tak?

Ogólnie pliki to syf. Autorzy myślą, że są najlepsze na świecie.

Wszelkie prawa zastrzeżone - Cannzas & Mr Luzer

Zakazujemy sobie rozpowszechniania plików na inne fora bez naszej zgody

Aha, zastrzegacie sobie prawa do plików serwerowych Ymira, do których dodaliście pare gotowców z różnych for. Ciekawe...

Powiem tylko tyle, że lepiej wyjdzie ktoś robiąc takie pliki od nowa. Przynajmniej będzie wiedział co ma poprawić, zamiast spać ze strachem, że coś pierdolnie. 

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

ehh gorszych plikow na mpc juz sie nie da wrzucic... 

Tak jak już wyżej wspomniałem. Nie zainteresowały Was pliki ? Wyjdź z tematu. Drugą sprawą jest to, że jak chcecie się spinać PW/GG/TS3. 

@вℓυє Tak właśnie. Nie wiem kto to jest Developer. Przykre prawda? Nie rozumiem Cie trochę  <_<  

Jestem jak ninja pojawiam się i znikam  :ninja:   xD

Developer - w skrócie sponsor mordeczko

Developer to sponsor? To, że wpiszesz w google developer i pierwsze co Ci wypierdoli to, developer- inwestor w budynki bla bla bla.... to nei znaczy, ze developer to sponsor, bo jak mniemam w Twoim nicku na pewno nie chodzi o dewelopera(tak przez W a nie V, to sponsor ;) ) tego od nieruchomosci. Developer to bardziej złożona dziedzina:

Web Developer - zajmuje sie projektami, tworzeniem i wdrazaniem stron

Software Developer - osoba zajmujaca sie programowaniem systemow i analiza systemow

NO I WRESZCIE DOCHODZIMY DO:

Video Game Developera - o ktorego jak mniemam  chodzi w Twoim nicku, ktorym napewno nie jestes i nei masz prawa sie nim nazywac, ta osoba zajmuje sie projektowaniem gier i wdrazaniem ich na rynek, takze nie pierdol, ze sponsor. A sponsorem tez nie jestes, bo sam pisales do mnie o sponsoring, no ale nie bede rozmawial z ludzmi co mi dupe obrabiaja.

Tych developerów jest więcej, nie bede dalej rozpisywal, te 4 przyklady w zupelnosci wystarcza.

Mam nadzieje, ze zrozumiesz moje wypociny i nawet na to nie odpowiesz, bo nie masz po co i tak zostales zrownany z ziemia.
Pozdrawiam,
Adi

Opublikowano

Witam. gdzie wkleić te łącza 

chodzi mi o sciezke do kazdego folderu i pliku tam gdzie mam to wkleic

daje limit like+

Po prostu robisz symlinki... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...