XYzar Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam. Mam do Was pytanie, a dokładnie mam Internet Play 20 GB msc i on się bardzo szybko kończy już tak od 2 msc wcześniej nie miałem takich problemów, a grałem w metina odpalone były po 2 clienty, gg, przeglądarka, yt, fb i się nie kończył nawet, gdy miałem 15 GB msc, a teraz tylko przeglądarka - fb, yt. Wiecie może o co może chodzić? Czy tryb rejestracji automatyczny może mieć coś z tym wspólnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XYzar Opublikowano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 F5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XYzar Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Miał ktoś może to samo :P. F5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XYzar Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 F5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitex Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Automatyczne aktualizacje jakiejś aplikacji? Może coś w tle Ci żre transfer? Wejdź w monitor zasobów, zakładkę sieć i zobacz jakie procesy Ci korzystają z łącza. Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc: KLIK! Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XYzar Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Automatyczne aktualizacje jakiejś aplikacji? Może coś w tle Ci żre transfer? Wejdź w monitor zasobów, zakładkę sieć i zobacz jakie procesy Ci korzystają z łącza. SS: AVG mam wyłączone, więc nie ma mowy o aktualizacji tej aplikacji innych aplikacji nie posiadam włączonych tylko przeglądarkę IE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XYzar Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 F5.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XYzar Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 F5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dektored Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Zamykam na prośbę autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.