Skocz do zawartości

Internet Play

XYzar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam do Was pytanie, a dokładnie mam Internet Play 20 GB msc i on się bardzo szybko kończy już tak od 2 msc wcześniej nie miałem takich problemów, a grałem w metina odpalone były po 2 clienty, gg, przeglądarka, yt, fb i się nie kończył nawet, gdy miałem 15 GB msc, a teraz tylko przeglądarka - fb, yt. Wiecie może o co może chodzić? Czy tryb rejestracji automatyczny może mieć coś z tym wspólnego ?

Automatyczne aktualizacje jakiejś aplikacji? Może coś w tle Ci żre transfer? Wejdź w monitor zasobów, zakładkę sieć i zobacz jakie procesy Ci korzystają z łącza.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Automatyczne aktualizacje jakiejś aplikacji? Może coś w tle Ci żre transfer? Wejdź w monitor zasobów, zakładkę sieć i zobacz jakie procesy Ci korzystają z łącza.

SS:

n65aom.png

AVG mam wyłączone, więc nie ma mowy o aktualizacji tej aplikacji innych aplikacji nie posiadam włączonych tylko przeglądarkę IE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Internet Play   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...