Adamosking Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam, Jestem posiadaczem prywatnego serwera Ts3 (100 slot - mam licencję na 512, jak będzie przybliżona liczna użytkowników automatycznie zwiększam). Zapraszam wszystkie chętne osoby. Oferuję: -Darmowe kanały -"Ogarniętą" Administrację. -Szybką pomoc. -Zabezpieczony serwer. -Zero lagów, wyrzuceń z serwera. -System Anty DDOS. -Stabilną maszynę na dłuższy czas. W ciągu kilku dni będzie Bot Muzyczny 24/7 Oczekuję Was, tak czekam właśnie na was na użytkowników tego serwera. Oraz szukam osób kompetentnych na stanowiska Server Admin, New Admin, Dj, Opiekun Strefy. Na maszynie mogę postawić dla serwer ts3 także dla WAS w niskiej cenie - 100 slot = 18 zł/msc. IP: 5.196.14.152:9989 ...................\/......................................\/......................................\/................... #1 TUT + DL: MTA DayZ Uncomplied Source Code Server Files#2 DL: MTA Shooter Pack - Server Files #3 DL: Ninja DMG HIT + MARMUR x6-7 #4 DL: DMG ALL KLASY - Ymir Work Odnośnik do komentarza
KaaCeeQ Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 NIE TEN DZIAŁ... http://www.mpcforum.pl/topic/955502-szukasz-sponsoratechnikalicencjidj-oferujesz-pomoc-na-serwerze-teamspeak-napisz-tutaj/ Odnośnik do komentarza
Adamosking Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Ok. Sorka. ...................\/......................................\/......................................\/................... #1 TUT + DL: MTA DayZ Uncomplied Source Code Server Files#2 DL: MTA Shooter Pack - Server Files #3 DL: Ninja DMG HIT + MARMUR x6-7 #4 DL: DMG ALL KLASY - Ymir Work Odnośnik do komentarza
MS-Dekador Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 crack licencja BL blisko Ide Ci wpierdolić. Odnośnik do komentarza
Why Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 http://www.mpcforum.pl/topic/955502-szukasz-sponsoratechnikalicencjidj-oferujesz-pomoc-na-serwerze-teamspeak-napisz-tutaj/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.