xazerek Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Siema, zacząłem używać smartcastów i wszystko fajnie, tylko czy jest jakiś sposób na to żeby cały czas był pokazywany zasięg mojego Q lub innego skilla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeeideex Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Wchodzisz w bodajże interface i zjeżdżasz na sam dół i masz tam opcje żeby pokazywało zasięg skilli zaznacz i już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitex Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Masz taką opcje 'pokazuj zasięgi', zaznacz ją. Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc: KLIK! Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.