Desant Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witajcie, w tym że poradniku przedstawię wam jak możemy nabyć AP za najczęściej używaną formą płatności jaką jest " SMS " Tak więc zaczynajmy . Poradnik napisany w 100% prze zemnie. Mam nadzieje, że może jakieś kilka % zostanie usunięte przez jakiegoś moda z mojego konta Odnośnik do komentarza
d2jsp Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 trzeba pozniej akceptowac jakas umowe jeszcze ? czy automatycznie po jednym sms'ie dostajemy ap ? Odnośnik do komentarza
Huracan Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 trzeba pozniej akceptowac jakas umowe jeszcze ? czy automatycznie po jednym sms'ie dostajemy ap ? Po wysłaniu automatycznie powinieneś dostać AP. Odnośnik do komentarza
Desant Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Po wysłaniu sms'a, w rubryce "status płatności" jak zobaczysz zielony znaczek lub zaakceptowano bądź coś podobnego automatycznie otrzymasz ap, nie pamiętam co tam pisało dawno nie grałem. :P @Edit Dodam, że nie kiedy bywają różne dodatki, typu +20% AP za sms-a, raz udało mi się trafić. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.