patryk4052mm Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 powie mi ktoś jak dobrze ustawić ten skrypt? z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrusowy_Szop Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Ja tam lecę na podstawowych. Tak jak były tak mam. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koder1223 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Graj na domyślnych , nie ma tam nic ciekawego do ustawiania .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radi ;3 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Graj na domyślnych , nie ma tam nic ciekawego do ustawiania .. Przerywanie animacji Q + kiedy ma używać ulta i jak. Kocham Renissance. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.