Emo2 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Z okazji halloween dział Terraria przygotował konkurs! Twoim zadaniem jest stworzenie Screena z gry / Pracy Graficznej / Rysunku o motywie Halloween. Tematem pracy jest gra Terraria. 1. Konkurs zaczyna się z dniem dzisiejszym i trwa do 14.11.14. 2. Zakaz plagiatowania prac (obowiązuje regulamin globalny, jaki i lokalny działu)3. Prace nietematyczne nie będą brane pod uwagę.4. W tym temacie zgłaszamy tylko prace! (Dyskusja) 5. Prace po zaakceptowaniu nie mogą być edytowane.6. Regulamin może się zmieniać w trakcie trwania konkursu. W razie konieczności zostaniecie o tym poinformowani. 1. 2. 3. -10% @Emo2 @MrSnake @Dektored Grafikę wykonał @Neoxyh.Zgodę na konkurs udzielił @Dektored Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Press. Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 //Zaakceptowane. //Emo2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
190475378597218903438 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 :c //Zaakceptowane. //Emo2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Developer Aris Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Może wygram //Zaakceptowane. //Emo2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrwolfiMan Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 //Zaakceptowane. //Emo2 Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardStyl3r Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 mogę zmniejszyć rozmiar. :E //Zaakceptowane. //Emo2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piczomagnes™ Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 beztalencie pozdrawia joł http://i.imgur.com/MU1nK1J.jpg //Zaakceptowane. //Emo2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian= Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Znowu tutaj pokaz mojego talentu :rolleyes: //Zaakceptowane. //Emo2 "Problemem nie jest problem. Problemem jest twoje nastawienie do problemu." http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szelkoffy Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 meh //Zaakceptowane. //Emo2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoblicPL Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 //Zaakceptowane. //Emo2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umarly Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Takie tam cuś ode mnie @Edit Już :P //Zaakceptowane. //Emo2 Czas wziąć się do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xFresh1337 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Macie c: //Zaakceptowane. //Emo2 Pomogłem ? Licze Na Like c; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczeks Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Rysunek z paintem,podobnie jak na innym rysunku 6 godzin pracy z przerwami Robiony na wzór jednej grafiki praca: //Zaakceptowane. //Emo2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emo2 Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Wstawiam na życzenie użytkownika @Nestium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUrban Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Warto spróbować //Zaakceptowane. //Emo2 Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emo2 Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Konkurs zakończony. Niebawem wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.