000MuNDziOo Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam szukam plików serwerowych pod serwer easyhardcore na wersje 1.7.2. Chciałbym aby nie było tam ani jednego zbędnego pluginu. Dla najlepszej odpowiedzi dam like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardStyl3r Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Na razie nie ma takich plików opublikowanych. [...] Chciałbym aby nie było tam ani jednego zbędnego pluginu. [...] to sobie sam zrób... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000MuNDziOo Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Na razie nie ma takich plików opublikowanych. to sobie sam zrób... @HardStyl3r_PL Robiłem swoje pliki serwerowe ale bardzo dużo błędów mi wyskakuje i nie wiem jak je naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marosking Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 @HardStyl3r_PL Robiłem swoje pliki serwerowe ale bardzo dużo błędów mi wyskakuje i nie wiem jak je naprawić Od tego jest to forum, aby sobie pomagać, wstaw logi z konsoli, a my ci pomorzemy, zawsze możesz też siągnąć pliki z internetu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.