Freed655 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam. Posiadam vps i mam taka nie duza strone 24 uzytkownikow tylko jest , i jest ta strona postawiona na tym vps i na www i czy uciagnie ten vps jeszcze serwer metin2? Vps zakupiony za 18zl na mintshost.pl Odnośnik do komentarza
Developer Aris Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 uciagnie Odnośnik do komentarza
Freed655 Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 A ma ktos jakis tut (film) jak postawic serwer metin2 na vps? np pliki Warum lub jakies inne dobre? Odnośnik do komentarza
Developer Aris Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 A ma ktos jakis tut (film) jak postawic serwer metin2 na vps? np pliki Warum lub jakies inne dobre? Napisz na gg 41460778 dogadamy się i all ci ustawię i odpalę dowolne SF'y Odnośnik do komentarza
DevBolt Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 :] a nie podałeś jaki system. Odnośnik do komentarza
Freed655 Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Nie. System VPS'A to: Debian 6 32 bity. Ma ktos jakiegoś tuta do postawienia od poczatku serwa mt2 na vps? Odnośnik do komentarza
BeNeko Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 linuks Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW) Odnośnik do komentarza
Developer Aris Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 na linuxie nie postawisz. Musisz mieć FreeBSD Odnośnik do komentarza
CaliopeMT2 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Z doświadczenia wiem, że pod serwer metina VPS 1GB ramu to mało bo może wywalić root(najgorsza możliwość), a wtedy nic nie zrobisz . A pod stronkę www apachowi potrzeba kilka mb. Ja bym, Ci radził zakupić coś mocniejszego pod serwer testowy na 2/3 osoby i 1 chanel. Bo o pełnym serwerze nie ma mowy na tym Edit: FreeBSD jest systemem unixowym a linux wywodzi się z unixów. Więc jest to jedno i to samo. s1.ravii stoi na debianie i nie narzeka. Znajomy ma na ubuntu. Ale jednak najlepiej game i reszta plików pracuje przy współpracy z FBSD. Odnośnik do komentarza
Developer Aris Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Z doświadczenia wiem, że pod serwer metina VPS 1GB ramu to mało bo może wywalić root(najgorsza możliwość), a wtedy nic nie zrobisz . A pod stronkę www apachowi potrzeba kilka mb. Ja bym, Ci radził zakupić coś mocniejszego pod serwer testowy na 2/3 osoby i 1 chanel. Bo o pełnym serwerze nie ma mowy na tym Edit: FreeBSD jest systemem unixowym a linux wywodzi się z unixów. Więc jest to jedno i to samo. s1.ravii stoi na debianie i nie narzeka. Znajomy ma na ubuntu. Ale jednak najlepiej game i reszta plików pracuje przy współpracy z FBSD. no tak ale pliki przepisywać pod Linuxa masakra Odnośnik do komentarza
Drastil Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Freed najlepiej zobacz sobie na poradnik jacha tam masz wszystko ładnie opisane. Link:http://www.youtube.com/watch?v=FhqzgFytREY Pamiętaj nie trać wiary w swoje ideały --Drastil Odnośnik do komentarza
ionetLtd Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 LINUX - Linux Is Not an UniX https://ionetwork.co.uk | Hosting Odnośnik do komentarza
.warmups Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 na linuxie nie postawisz. Musisz mieć FreeBSD Idiota.. jak nie umiesz postawić to chociaż nie gadaj że się nie da. Z doświadczenia wiem, że pod serwer metina VPS 1GB ramu to mało bo może wywalić root(najgorsza możliwość), a wtedy nic nie zrobisz . A pod stronkę www apachowi potrzeba kilka mb. Ja bym, Ci radził zakupić coś mocniejszego pod serwer testowy na 2/3 osoby i 1 chanel. Bo o pełnym serwerze nie ma mowy na tym Edit: FreeBSD jest systemem unixowym a linux wywodzi się z unixów. Więc jest to jedno i to samo. s1.ravii stoi na debianie i nie narzeka. Znajomy ma na ubuntu. Ale jednak najlepiej game i reszta plików pracuje przy współpracy z FBSD. Gadasz głupoty że nie chce się czytać. Linux nie jest unixem. A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.