Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem

VatreenPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już wiem co jest grane.

Aktualnie trwają konserwacje :P Tu macie oryginalną wiadomość od Administracji :)

Hello, We are having a maintenance at this moment, you cannot load up the game until the maintenance ends. If you want to check when it ends you can always check this site or check the news.

@edit:

Tutaj macie status serwera AVA

http://www.gameserverstatus.com/alliance_valiant_arms_server_status
Opublikowano

Nie ma sprawy sam też się głowiłem, aż nie wytrzymałem i napisałem do supportu :D a na głównej stronie komunikat był o konserwacji ^^ tak to jest jak się nie patrzy, dzięki za Like :)

Opublikowano

Dzięki za pomoc

Korzystając z okazji że ktos sie tematem zaintereswał to zapytam jeszcze o :

1:Nie ma opcji celowania ? (trzymam ppm celuje ,nie trzymam nie celuje)

2:to 9ap nie ma raczej możliwosci zdobyc za fre ? Reklamy maja jakies totalnie ZJEBANE.

3:Jaka jest według was najlepsza bron za credity na niski lvl i na wysoki lvl (assul i snajperka)

Odpowiedź wynagrodzę :)

Opublikowano

Ogólnie mogę odpowiedzieć na 2 pytanko, bo sam po długiej przerwie dopiero wracam do gry i też co nie co nie pamiętam :D ale wracając do pytania to ....

Proponuje zakupić AP przez sms'a , ja tak zrobiłem owszem symboliczne 5zł trzeba zapłacić ale zawsze jest to 5zł a nie np 30 lub więcej złotego :D 5 zł to nawet za butelki od piwa dostaniesz kupisz doładowanie i masz 140+AP jak się nie mylę.

Opublikowano

A jak kupić ?

(też wracam do gry ale ogólnie to mało wtedy w nia grałem,nw dlaczego) Teraz chyba hacków nawet mniej jest ;P

Z chęcią skorzystam z jakiegos instruktażu czy coś :)

I takie pytanko , ile przewaznie trwa taka koncerwacja u aerii ?(nie oczekuje jakies super dokładnej odpowiedzi ,pytam tak ,,na oko' ile to może trwać)

I kolejne : czy granie na steam w av-e czy bez steama to servery i wgl to samo tak ? Gracze ci sami ?

Opublikowano

Tutaj masz mini tuta jak kupić przez sms'a 

http://www.mpcforum.pl/topic/1308820-tut-jak-kupic-ap-za-pomoca-sms/

co do konserwacji trudno powiedzieć, gdyż jest to jakaś duża naprawa z tego co pisze Admin, nie jest to taka normalna która trwa mniej więcej od 2 do max 6h ta się przeciąga od 12 aż do teraz i nadal jest off więc coś konkretnego robią najwidoczniej. Pozostaje czekać :D

@edit: z tego co pisałem teraz do Admin, to w ciągu kilku godzin powinni uruchomić serwer. Spodziewam się że za jakieś 2h bądx 1:30h jeszcze (nadzieja) :D

Opublikowano

Sam ogólnie nie wiem, ale stworzyłem nowe konto bo i tak nie pamiętam danych do starego zakupiłem AP i czekam teraz na serwer on aby wydać 9 AP i zgarnąć właśnie ten pakiet startowy :D wydaje mi się że trzeba po raz pierwszy zakupić AP i po raz pierwszy je wydać tylko nie wiem czy wydając trzeba tylko 9 AP czy można też powyżej 9 Ap wydać i ten pakiet się dostanie :D

Opublikowano

Dobre i te boxy byle by starter pack dostać :D

@Edit:

Co do serwer coś mi się wydaje, że dzisiaj Online nie będzie z tego co napisali, trochę im się to wydłuży, problemy techniczne mają widocznie z maszyną bądź ogólnie z serwerem :/

Trzeba będzie poczekać do jutra, a miałem chęć dzisiaj trochę pograć hehe :D

@Oryginalna wiadomość:

Dear AVA community,

we have an update regarding the maintenance that was being deployed today for all of you. Due to technical reasons that go beyond our control, we will need to bring the game down for more hours than originally predicted. We will notify you again on the news, Facebook and the forums when the game is again available.

We know this is frustrating. The decision has been taken since we want to give you a full quality gaming experience - at the moment this is not possible, so we will bring the game back online when is ready to use.

We ask for your patience till the process is completed.
Accept our apologies for the inconveniences that this is causing you.

Sincerely,
your AVA Team.

@Edit 2

Serwer jest już online więc można już napierda**ć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...