blaprz Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam Mam problem, dzisiaj od rana nie mogę zalogować się do gry (chociaż ikonka wskazuje mi, że server jest online) oraz nie mogę wejść na stronę league of legends. Po wpisaniu loginu i hasła w grze nie może nawiązać połączenia. A gdy próbuję się dostać na stronę, mam informację o nie możliwości wczytania strony. Czy ktoś wie jak temu zaradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 ja tez mam taki problem, chyba cos chyba z serwerem robia :P ale jak masz problem juz z gra to zrob to co powiem 1. Zresytuj komputer i sprawdz czy dziala 2. Zrob repair gry 3. jak nie dziala to czekamy na riot :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaprz Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Ale ciekawe jest, że wielu ludzi (znajomi) mają dostęp do gry i do strony tylko nie ja .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 To jest roznie :/ inni moga miec bardziej zaufane lacze wiec moga byc przypadki ze onni moga a ty nie. Ale ci tego tez nie wyjasnie bo nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SsKacpersS Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Mam ten sam problem więc chętnie dołączę się do zapytania kolegi blaprz. Myślałem, że ten problem jest tylko u mnie, ale widzę, że nie tylko mnie to dotknęło. Osobiście mam tak od 5 dni, support nie pomaga, a bardziej ignoruje, bo na odpowiedź czekam już 3 dzień. Rozwiązania tego problemu nie jest w cale łatwo znaleźć, więc liczę na to, że jakaś dobra duszyczka znająca się bardziej ode mnie da radę zapobiec temu problemowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaprz Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 A tak się zapytam jakiego dostawce internetu macie? Może coś z tym jest związane? Panowie nie wiem jak Wam ale u mnie w końcu działa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.