Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak dostępu do strony oraz gry

blaprz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Mam problem, dzisiaj od rana nie mogę zalogować się do gry (chociaż ikonka wskazuje mi, że server jest online) oraz nie mogę wejść na stronę league of legends. Po wpisaniu loginu i hasła w grze nie może nawiązać połączenia. A gdy próbuję się dostać na stronę, mam informację o nie możliwości wczytania strony.

Czy ktoś wie jak temu zaradzić?

Opublikowano

ja tez mam taki problem, chyba cos chyba z serwerem robia :P ale jak masz problem juz z gra to zrob to co powiem

1. Zresytuj komputer i sprawdz czy dziala

2. Zrob repair gry

3. jak nie dziala to czekamy na riot :P

Opublikowano

To jest roznie :/ inni moga miec bardziej zaufane lacze wiec moga byc przypadki ze onni moga a ty nie.

Ale ci tego tez nie wyjasnie bo nie wiem

Opublikowano

Mam ten sam problem więc chętnie dołączę się do zapytania kolegi blaprz. Myślałem, że ten problem jest tylko u mnie, ale widzę, że nie tylko mnie to dotknęło. Osobiście mam tak od 5 dni, support nie pomaga, a bardziej ignoruje, bo na odpowiedź czekam już 3 dzień. Rozwiązania tego problemu nie jest w cale łatwo znaleźć, więc liczę na to, że jakaś dobra duszyczka znająca się bardziej ode mnie da radę zapobiec temu problemowi

Opublikowano

A tak się zapytam jakiego dostawce internetu macie? Może coś z tym jest związane?

Panowie nie wiem jak Wam ale u mnie w końcu działa!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...