Zawada156 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam Mam pytanie dotyczące EA Access czy jak wykupie na 1 miesiąc subskrypcje to czy po miesiącu będę mógł grać dalej w darmowe gry ? Czy bede musiał na nowo wykupywać abonament ? Odnośnik do komentarza
ppibo Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Jak wykupisz na miesiąc subskrypcje to przez ten miesiąc będziesz mógł grać w gry z EA Access potem już nie będziesz mógł chyba , że wykupisz abonament na miesiąc lub rok. Dołączam się do wątku czy EAA można aktywować jakoś bez podawania karty kredytowej? Kiedy dodaje Paypala na stronie Xboxa prosi mnie o karte kredytową.. Odnośnik do komentarza
Zawada156 Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Jak wykupisz na miesiąc subskrypcje to przez ten miesiąc będziesz mógł grać w gry z EA Access potem już nie będziesz mógł chyba , że wykupisz abonament na miesiąc lub rok. Dołączam się do wątku czy EAA można aktywować jakoś bez podawania karty kredytowej? Kiedy dodaje Paypala na stronie Xboxa prosi mnie o karte kredytową.. Właśnie też mam problem z kupnem. Da sie bez karty kredytowej jakoś ? Odnośnik do komentarza
ppibo Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Na oficjalnej stronie EAA pisze , że już wkrótce fani GameStop będą mogli wykupić członkostwo w lokalnych sklepach. Bodajże ten wpis istnieje od startu usługi. Słabo im idzie wprowadzanie tych zdrapek :angry: Odnośnik do komentarza
Zawada156 Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Kupował może przez te kody przed płatnicze co są na allegro ? Odnośnik do komentarza
ppibo Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Właśnie niby aplikacja z Marketplace Xboxa , a nie da sie płacić gotówką XBL chyba?? ehh.. Odnośnik do komentarza
Meybey Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Polecam przez kartę visa zapłacić minuta roboty. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.