koteksra5 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 tak jak w temacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitex Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Przez przegrywanie meczy nadal możesz spaść. Tylko przez nieaktywność nie można. Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc: KLIK! Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szelkoffy Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Tak, jak będziesz przegrywać, tylko od platyny + można spaść za nieaktywność. @Dargu ohh, trochę dużo szybciej, nie widziałem, bo trochę mnie nie było przed kompem i mi się nie załadował post ;vTO JAK TO W KOŃCU DZIAŁA, JUŻ SIĘ POGUBIŁEM ;----; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiniox Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Za przegrane nie spadniesz. Tylko nieaktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koteksra5 Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 ... to w końcu jak ? ? i ile musze miec przegranych zeby spasc do bronzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rayso. Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 @koteksra5 Możesz spaść z Silvera V do Bronze I, ale musiałbyś przegrać naprawdę duużo meczy (chociaż wszystko zależy od twojego MMR) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaprz Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Od ostatniego patcha nie można spaść z silvera do brązu poprzez rozgrywkę. Inaczej się dzieje gdy przez 28 dni nie grasz rankedów, wtedy najprawdopodobniej spadniesz. Tak samo nie można spaść z golda do silvera. Z platyny do golda już można itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitex Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Od ostatniego patcha nie można spaść z silvera do brązu poprzez rozgrywkę. Inaczej się dzieje gdy przez 28 dni nie grasz rankedów, wtedy najprawdopodobniej spadniesz. Tak samo nie można spaść z golda do silvera. Z platyny do golda już można itp... Mylisz się. Jest zupełnie odwrotnie. Nie spaść można tylko i wyłącznie przez nieaktywność, polecam czytać angielskie patch notes gdzie jest to lepiej wytłumaczone. Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc: KLIK! Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uuc Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Jeśli k*rwa nie wiecie to chociaż nie wprowadzajcie innych w błąd. Możesz spaść jeśli np. będąc w silverze 5 przegrasz 10 gier pod rząd. Natomiast jeśli nie będziesz grać ponad miesiąc spaść możesz tylko w platynie, diamencie, master tierze i challengerze. Jeśli jesteś w silver 5 bądź gold 5 możesz nie grać nawet 3 miesiące i nie spadniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiniox Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Jeśli k*rwa nie wiecie to chociaż nie wprowadzajcie innych w błąd. Możesz spaść jeśli np. będąc w silverze 5 przegrasz 10 gier pod rząd. Natomiast jeśli nie będziesz grać ponad miesiąc spaść możesz tylko w platynie, diamencie, master tierze i challengerze. Jeśli jesteś w silver 5 bądź gold 5 możesz nie grać nawet 3 miesiące i nie spadniesz. W 4.17 albo 4.18 wprowadzili, że nie da się spaść z golda i silvera przegrywając Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uuc Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 W 4.17 albo 4.18 wprowadzili, że nie da się spaść z golda i silvera przegrywając Daj mi link i zaznacz wyraźnie punkt, gdzie jest to napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitex Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 W 4.17 albo 4.18 wprowadzili, że nie da się spaść z golda i silvera przegrywając Fakt, wprowadzili, ale tylko jeśli nie grasz nie da się spaść. Przegrywając nadal spadniesz. Polecam dokładnie czytać patch notes i nie wprowadzać ludzi w błąd. Nie da się spaść z silvera, golda i brązu przez NIEAKTYWNOŚĆ, da się tylko przez przegrywanie. Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc: KLIK! Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronz smurf Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 W 4.17 albo 4.18 wprowadzili, że nie da się spaść z golda i silvera przegrywając I TY K***A BYLES MODERATOREM? BULLSHIT. Daj adres wyślę Ci pętle i wiesz co masz zrobić. Można nadal spadać przez przegrywanie ale jebane polaczki tego nie ogarniają. Myślicie, że Riot by dał wam szanse feedować bez utraty dywizji? HAHA. Zabawni jesteście polaczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Spadek rankingowy spowodowany nieaktywnośc Spadek rankingowy spowodowany nieaktywnością ma zapewnić, że tylko najlepsi aktywni gracze utrzymają pozycję w sezonie. Podczas gdy ma to sens w najwyższych Kręgach, narzuca to dużo stresu na resztę rankingu. Z tego powodu usunęliśmy spadek w Srebrze i Złocie (Brąz już posiada immunitet – naprawiliśmy błąd, który sprawiał, że nie działało to przy serii promocyjnej). nowość WYGODA Gracze w Srebrze i Złocie mają immunitet na spadek. NAPRAWA BŁĘDU Naprawiono błąd, który sprawiał, że gracze z Brązu, którzy stali się nieaktywni podczas serii promocyjnej wypadali z niej. http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/game-updates/patch/opis-patcha-417 I TYLE A jak ktoś jest rozumny to idzie wywnioskować, że przez porażki nadal się spada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordeVasto Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Ehh... Za odpowiednio niskie MMR (przegrywanie gier) nadal można spać z golda do silvera i z silvera do brązu. Nic tutaj się nie zmieniło. Natomiast jak nie będziesz grał rankedów to nie spadniesz niżej, po bodajże 28 dniach nieaktywności odejmują punkty, a do końca sezonu została niecałe 2 tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.