Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sinpy

Mlody96

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka Jest najlepsza snajpa

• L91-artick wolf
      32
    • zwyk?e l91
      5
    • L115A3
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepsza to l96 super magnum ;) Ale wiara kupuje arctici od razu na perma a tamtą trzeba lotnąć ze skrzynki <_<

Opublikowano

najlepsza m39 emr desert 100% celnych sztrzalow

m39 to gówno nie mam deserta bo kupilem za gp ale mowie już że to gówno. Wg mnie lepsze jest l96a1 arctic wolf lub L107 CQ. Polecam bardzo te 2 sniperki

bez yt.

Opublikowano

m39 to gówno nie mam deserta bo kupilem za gp ale mowie już że to gówno. Wg mnie lepsze jest l96a1 arctic wolf lub L107 CQ. Polecam bardzo te 2 sniperki

m39 desert jest bardzo dobre moze za gp jest slabe ale za nx jest dobre wiec sie nie sap

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

l115a3 ... Wiem Co mówię testowałem jego i arctica wynik ? Lepszy zoom (wygląd i zasięg) lepsza celność (z powodu jakości zooma) i większy damage ale bardziej rzuca się w oczy =/

03091112_Veteran_Leon.png
Opublikowano

m39 desert jest bardzo dobre moze za gp jest slabe ale za nx jest dobre wiec sie nie sap

a co podniosłeś z zmiemi na jakieś mapie i myślisz ze to koks sniperka. Dla mnie mowie nie polecam gdyż sniperka jest jedną z trudniejszych do opanowania dla osób które chcą grać dobrą sniperka i łatwą do opanowania to l96a1 arctic wolf a jeżeli jest lepszym sniperem to odrazu polecam L107 CQ gdyż jest lepsza od sniperki L96A1 black magnum.

bez yt.

Opublikowano

a co podniosłeś z zmiemi na jakieś mapie i myślisz ze to koks sniperka. Dla mnie mowie nie polecam gdyż sniperka jest jedną z trudniejszych do opanowania dla osób które chcą grać dobrą sniperka i łatwą do opanowania to l96a1 arctic wolf a jeżeli jest lepszym sniperem to odrazu polecam L107 CQ gdyż jest lepsza od sniperki L96A1 black magnum.

Po pierwsze M107CQ a nie L ... Po drugie nie ma lepszej snajperki od black'a =). Nawet to że zoom, i Co z tego ? Lepsza, celniejsza bez zooma itd

03091112_Veteran_Leon.png
Opublikowano

Po pierwsze M107CQ a nie L ... Po drugie nie ma lepszej snajperki od black'a =). Nawet to że zoom, i Co z tego ? Lepsza, celniejsza bez zooma itd

robiłeś testy dmg?? ja tak za każdym razem z l104cq był dmg w heada 999 a z black magnuma czasem 954 więc tu jest pierwsza róznica. Po drugie black magnum czasem nie bierze na hita a l107 cq na 20 strzałów zawsze zabił (ps miałem l107cq ghirlle). Po 3 podwójne przybliżenie które przydaje się na większe mapy co dla tej snajperki oznacza niezawodność jeśli chodzi o mapy.

bez yt.

Opublikowano

robiłeś testy dmg?? ja tak za każdym razem z l104cq był dmg w heada 999 a z black magnuma czasem 954 więc tu jest pierwsza róznica. Po drugie black magnum czasem nie bierze na hita a l107 cq na 20 strzałów zawsze zabił (ps miałem l107cq ghirlle). Po 3 podwójne przybliżenie które przydaje się na większe mapy co dla tej snajperki oznacza niezawodność jeśli chodzi o mapy.

a wiesz jaka jest róznica w recoilu z takim przyblizeniem?

Opublikowano

hogan ma racje m107cq czyli barrett ma największy recoil ze wszystkich snajperek gdyż jest najmocniejszy ;) więc pozostaje black magnum na 1 miejscu ktoś podważy jej świetność ? B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...