Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zrobić serwer?

Akuku5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Właśnie od 17 dni prowadzę serwer, no cóż na początku grało nie powiem - sporo ludzi lecz po jakimś czasie odeszli. Staram się reklamować serwer na forach, lecz zdaje mi się że to nie odnosi jakichś pozytywnych skutków. No nie powiem, od czasu do czasu ktoś wejdzie, ale tylko na pare minut ponieważ mało jest graczy. W sumie nie dziwi mnie to. Macie jakieś propozycje? Serwer to survival+gildie, może zmienić na inny? Jeszcze może do powiem że wtedy kiedy była "duża ilość graczy" to był serwer freebuild lecz jakaś awaria była z hostingiem i graczy usuneło co mnie bardzo zdenerwowało co prowadziło do zmienienia na serwer survival+gildie. Propozycje?

Opublikowano

Nie ma co robić następnego Survival+Gildie, skoro robiłeś freebuilda i grało na nim dużo graczy, to znaczy, że robiłeś go dobrze i powinieneś przy nim zostać mimo małej awarii.

Opublikowano

Nie ma co robić następnego Survival+Gildie, skoro robiłeś freebuilda i grało na nim dużo graczy, to znaczy, że robiłeś go dobrze i powinieneś przy nim zostać mimo małej awarii.

Może i masz racje, lecz ta awaria powiem ci szczerze to była pare dni jak serwer wystartował. A graczy gwałtownie wzrosło. Ktoś ma inne propozycje?

Do zamknięcia! Dzięki Selder IV :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...