Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra MMO bez cheatów i cheaterów :)

xFreys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Jaką polecacie gre mmo? Zależy mi na takiej w której nie ma cheaterów (i nie ma cheatów do tej gry). Chciałbym zagrać coś w typu aiona. (nie chce Tera). Chciałbym aby każdy miał równe szanse (czyli bez botów), pay to win mi nie przeszkadza.
Nie interesują mnie gry jak: Metin2, League of legends, Tibia.

Opublikowano

Polecam Smite nie ma do niego cheatów gra ma około 5 miesięcy istnieje bot ale nic nie dający 

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

^Od kiedy SMITE jest grą podobną do AION'a i od kiedy to jest MMO?  -.- 

Polecam Guild Wars 2 ze swojej strony, niby płatne 100 zł (jednorazowo, to nie abonament jak w WoW'ie), a gra naprawdę rozbudowana i to kiedy się zaczyna, nie ma większego znaczenia. Botów w tej grze nie ma, a jak są to przeważnie w bardzo krótkim okresie czasu są banowane, zresztą są to tylko boty reklamowe (wejdź na daną stronę i kup coś). Rozbudowana fabularnie (co jakiś czas w grze zmienia się living story - coś co ma wpływ na całokształt gry, wygląd niektórych rzeczy, map etc.), WvWvW (świat vs świat vs świat), całkiem ładnie rozbudowane pvp. Ogólnie polecam. ~

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Guild Wars 2 zginie niedługo także nie polecam grania lepiej zacząć grać w coś co ma przyszłość :)

- Rift

- WoW (privy np.sunwell.pl)

A ten priv WoW jest darmowy czy trzeba płacić abonament? A no i czy są do niego cheaty? (Pytam bo mam dość grania w gry pełne cheaterów w których wygrywa ten kto ma lepszy cheat.)

Polecam Smite nie ma do niego cheatów gra ma około 5 miesięcy istnieje bot ale nic nie dający 

Smite do gra z gatunku MOBA ale dzięki za propozycje :)

^Od kiedy SMITE jest grą podobną do AION'a i od kiedy to jest MMO?  -.- 

Polecam Guild Wars 2 ze swojej strony, niby płatne 100 zł (jednorazowo, to nie abonament jak w WoW'ie), a gra naprawdę rozbudowana i to kiedy się zaczyna, nie ma większego znaczenia. Botów w tej grze nie ma, a jak są to przeważnie w bardzo krótkim okresie czasu są banowane, zresztą są to tylko boty reklamowe (wejdź na daną stronę i kup coś). Rozbudowana fabularnie (co jakiś czas w grze zmienia się living story - coś co ma wpływ na całokształt gry, wygląd niektórych rzeczy, map etc.), WvWvW (świat vs świat vs świat), całkiem ładnie rozbudowane pvp. Ogólnie polecam. ~

Nawet ten Guild Wars 2 mi sie spodobał, może go nawet kupie :)

Opublikowano

A ten priv WoW jest darmowy czy trzeba płacić abonament? A no i czy są do niego cheaty? (Pytam bo mam dość grania w gry pełne cheaterów w których wygrywa ten kto ma lepszy cheat.)

Do WoW-a nie ma cheatów (nie na privy), za kasę jest jedynie boss do expa zwiększający z 1x na chyba 2x kosztuje 2 zł (sms-em)na kilka dni więc drogo nie jest, a każdy serwer z czegoś musi się utrzymywać, co do większych zakupów to jedynie mounty,przemiany i inne śmieci nie dające przewagi poza tym cena punktów premium tak spadła że grając zdobędziesz punkty premium na wszystko nawet szybko. Gra całkiem sporo graczy bo wieczorem są nawet kolejki, 4k+ online więc jest się z kim pobawić. Jak chcesz mam konto do oddania jest tam 80 (max lvl) shaman niestety bez eq, ale co najważniejsze jest postać z herielomami (itemki zdobywane na max lvl-u pomagające expić) które posiadają full enchanty (dodatki) więc expi się łatwo szybko i przyjemnie :). W razie czego priv :)

Opublikowano

Guild Wars 2 zginie niedługo także nie polecam grania lepiej zacząć grać w coś co ma przyszłość :)

Zginie? Lol, nie wiem po czym to wnioskujesz, ale trzyma się bardzo dobrze D: Ba, nawet lepiej niż dobrze skoro zaczęli robić turnieje za $$$ 

Nawet ten Guild Wars 2 mi sie spodobał, może go nawet kupie :)

W razie czego służę radą/pomocą w tym temacie, bo trochę już gram. :)

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Na privach w wowie można spotkać osoby używające bota, tak samo w guild wars 2.

Bota co najwyżej do łowienia ryb wszystkie inne są szybko wyławiane że tak powiem i lecą bany :)

Opublikowano

Muszę Ciebie rozczarować. W każdym MMO jest cziter. Zobacz ArcheAge

Tak ale nie jednych grach są szybko banowani a w innych w ogóle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...