Fazzy69 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Yo. Szukam championa obojętnie na która linię, po prostu nie wiem na co sie zdecydować. Proszę o plusy i minusy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szelkoffy Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Vladzio Ogromny sustain, nie potrzeba potek Łatwa ucieczka dzięki plamie Tankowaty Mocny ult Słaby early game Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ljx Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Annie◇ Stun◇ Tarcza◇ Dobry Ult do tf◇ Przywraca mane◆ brak escapu◆ papierowata exModerator Metin2 | exModerator DOTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitex Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Fizz + mobilny + mocny burst + po 6 prawie zawsze kill + łatwy escape + mocne ulti do teamfightów - Trzeba grać bezpiecznie w early - Manożerny Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc: KLIK! Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan12 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Irelia: dmg, tanky, stun, doskok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordeVasto Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 J4: +bardzo dobre ganki już od 3 lv +twardy +przydatny podczas TF +CC +łatwa jungla +nie potrzebuje specjalnie farmić +dobry w early +łatwość carrowania gier -słabnie z czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOM BOOM Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Polecam ci irelię! (Mój ulubiony champion ) + Dash na q który się resetuję + True Dmg + 2 sekundowy (gdy wymaksowany) stun/slow (stun jeżeli przeciwnik ma procentowo więcej hp od nas) + Ulti jest świetne do dobijania lub używania pasywki od Tri Force. + Tanky + 2 Itemy ofensywne (Botrk + Tri Force) wystarczą reszta buduje się zazwyczaj tanky + Strasznie mocny Mid game + Możliwość przyklejenia się do gościa jeżeli mamy Botrk + Omen'a + e + Stosunkowo łatwe last hitowanie z Q + Ogromny OutPlay potential dzięki E i Q + Stosunkowo dużo many + Pasyw który zmniejsza długość stunów/slowów nakładanych na irelia (zobacz sobie dokładniej na lolu jej pasywke) + Strasznie dobrze jej robi przyjmowanie killi. - Quinty (3 duże runy) pod AD działają słabo w porównianiu z Quintami na Attack Speed'a - Stosunkowo słaby early game - Wymaga wprawy - Nie może dashować sie do wardów/sojuszników - Bardzo słaba przed 3 lvl'em. Dodam jeszcze że potrafię irelią wyciągnąć większe DMG zadane bohaterom niż nasz ADC w 35 minucie (żależy to jeszcze od tego jak dobrze mi poszedł early game + mid game) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pallas Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Riven: +fajne skiny() +dobre combo +łatwy fb na 2lvl,u +2 stuny(3Q i W) +dobra pasywka +tarcza z E +ult dodający ad(po 2 użyciu zadaje więcej dmg im mniej ma go przeciwnik +dobry escape +może skakać przez część ścian z Q +dobra kontra na często pickowane champy -łatwa do zabicia -duży push linii Zbyt_Zajebista sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.