Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak gadać z tymi natrętami z T-Mobile?

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciągle do mnie dzwonią i chcą wcisnąć mi jakieś nowe oferty. Ja oczywiście odrzucam, bo aktualna oferta mi wystarcza. Jak nie odbiorę rozmowy to wydzwaniają aż do skutku. Macie jakieś sposoby na nich?

Opublikowano

Tez nie moge z nimi wytrzymac, popierdoleni sa doslownie za przeproszeniem ;) Doladowywujesz konto za 5 zl i masz te 5 zl ile chcesz czasu, doladowywujesz 10 zl i po 5 minutach masz 0,00 zl ;) pozeraja kase ile wlezie, to samo z internetem, mozesz kupic za 10 zl i potem po miesiacu automatycznie znowu Ci sie on doladowywuje ale za 10 zl, jak chcialem dzien przez koncem internetu (29 dni ) wylaczyc go to pisalo ze usluga tymaczasowo niedostepna przez pare dni ;) I kase pozarlo..

@topic

Moze wlacz poczte glosowa?

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Dzwonia do Ciebie z jednego nr? Czy zastrzezony?

Jesli to pierwsze , zobacz czy w swoim telefonie mozesz ustawic aby przy dzwonieniu z tego nr kierowało na poczte glosowa od razu.

Opublikowano

Jak do ciebie dzzwohnia, to mowisz, zeby przedstawili oferte, a jak juz bedzie konczyl przedstawiac to udajesz, ze spisz i prosisz, zeby jeszcze raz powiedzial. Wtedy znowu udajesz, ze spisz i tak w kolko, az typ sie nie wkuriw i sie rozlaczy.

Opublikowano

Zmień numer ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A na serio to powiedz, że jak nie przestaną dzwonić do Ciebie to zrezygnujesz z ich aktualnej oferty, pójdziesz na policję albo, że ich znajdziesz i zabijesz B)

Rób z nich bekę. Jak zadzwonią to puszczaj jakieś śmieszne teksty albo jak ktoś coś powie to Ty powiedz to samo co ten młody:

Lub puszczaj inne śmieszne rzeczy do telefonu B)

3t6EGVz.png

Opublikowano

Dokładnie tak jak napisał @Eraken.

Mówisz, że nie życzysz sobie nagrywania rozmowy, oni odpowiedzą wtedy coś w stylu "ale wtedy będziemy musieli się rozłączyć i nie pozna Pan oferty" .... czyli BINGO.
Wystarczy tylko powtórzyć magiczne "Nie wyważam zgody na rejestrowanie tej rozmowy" i gotowe. Mamy ich z głowy.
Grzecznie, szybko i bezboleśnie.

f.png

Opublikowano

Powiedz, ze znajdziesz tego co dzwoni i go zabijesz ;d

Tak na serio, to zawsze musza rozmowe nagrywac ty mowisz ze nie zgadzasz sie i sie rozlaczaja.

Albo zglosisz to na Policje za nekanie 

4zzt3n.png

Opublikowano

Zrób to co ja, odbierz i powiedz "proszę chwileczkę poczekać". Kładziesz telefon w 2gim pokoju, ja zostawiłem na godzinę, od tamtej pory nikt nie zadzwonił.

Opublikowano

Za starych czasów kazałem wypierdalać, bo jedni mają liczone od "przyjętej oferty" a drudzy od czasu rozmowy, dlatego nie warto się z nimi kłócić.

Opublikowano

Do mnie jak dzwonili z plusa to zawsze odbierałem i czekałem do momentu, aż zacznie mi przedstawiać ofertę. Wtedy telefon odkładałem sobie na biurko i tak leżał a pani sobie mówiła jeszcze z 3 minuty tą ofertę tak się pyta czy jestem zainteresowany, potem skapnęła się, że mnie nie ma ;/ 2 takie telefony i miałem spokój. xD

Opublikowano

Kazałem ziomkowi czytać całą ofertą wraz ze wszystkimi szczegółami, później zadałem jedno pytanie - miałem ustawione na głośniku i po prostu robiłem w tym czasie co innego. Na sam koniec gdy już odpowiedział na moje pytanie, powiedziałem że od samego początku nie byłem zainteresowany, ale chciałem mieć już z głowy ciągłe telefony od sieci. Od tamtego czasu w ciągu dwóch lat, miałem tylko jeden telefon od nich. Trwało to około 15-20 min, więc koleś się troszkę zdziwił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...