KaiwolS Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Jak się nazywa ten cheat? UniversalSpellExploiter???? czy jakoś inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronz smurf Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Juz to nie działa.. a osoby co używały dostały perma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaiwolS Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 spx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronos126p Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Nowłaśnie , ja używałem dostałem perma , gold 3 40 skinów pooszlo się jeba* czyli jakieś 350zł ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James Rodríguez Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Ten BUG niestety został juz naprawiony przez Rito; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GizzMooWasTaken Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Nowłaśnie , ja używałem dostałem perma , gold 3 40 skinów pooszlo się jeba* czyli jakieś 350zł ... Nie wiem jak bardzo trzeba nie myśleć, żeby grać tym na main koncie =_=. BTW Gold 3 350zł, nieźle się cenisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronz smurf Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Nie wiem jak bardzo trzeba nie myśleć, żeby grać tym na main koncie =_=. BTW Gold 3 350zł, nieźle się cenisz. wycenił konto bo skiny miał wykupione. Ale i tak trzeba być kretynem by odpalać takie coś na main koncie skoro pisane było, że 100% ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Authentic1908 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Nowłaśnie , ja używałem dostałem perma , gold 3 40 skinów pooszlo się jeba* czyli jakieś 350zł ... Twoje konto było warte 70 zł . Mojego kolegi w plat 4 ma skiny do prawie każdej postaci i jest warte ok 100zł... http://www.speedtest.net/my-result/4231572124 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
er00lek Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Nowłaśnie , ja używałem dostałem perma , gold 3 40 skinów pooszlo się jeba* czyli jakieś 350zł ... 350 złotych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD POZDROWIENIA Z PODŁOGI ! Spamowałeś w każdym temacie o L#, nie wystarczyło, trzeba było używać takich exploitów to dorobiłeś się bana - proste P.S Konto max warte 60 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voraz96 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Głupie pytanie, po co Ci taki czit który każdy od razu zobaczy? :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BugSplat Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 powiem tak.. śmieszny jesteś używając takiego cheata..i potem płacząc że banicja no k***a pomyśl.. używanie na 1lvlu ulta? wiadomo że ban od razu jak widać cheata trzeba umieć używać z głową, nie dla każdego są takie 'zabawki' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.