Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić ulti branda na 1 lv?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowłaśnie , ja używałem dostałem perma , gold 3 40 skinów pooszlo się jeba* czyli jakieś 350zł ...

Nie wiem jak bardzo trzeba nie myśleć, żeby grać tym na main koncie =_=. BTW Gold 3 350zł, nieźle się cenisz.

Opublikowano

Nie wiem jak bardzo trzeba nie myśleć, żeby grać tym na main koncie =_=. BTW Gold 3 350zł, nieźle się cenisz.

wycenił konto bo skiny miał wykupione. Ale i tak trzeba być kretynem by odpalać takie coś na main koncie skoro pisane było, że 100% ban.

Opublikowano

Nowłaśnie , ja używałem dostałem perma , gold 3 40 skinów pooszlo się jeba* czyli jakieś 350zł ...

350 złotych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD POZDROWIENIA Z PODŁOGI ! 

Spamowałeś w każdym temacie o L#, nie wystarczyło, trzeba było używać takich exploitów to dorobiłeś się bana - proste :)  

P.S Konto max warte 60 zł.

Opublikowano

powiem tak.. śmieszny jesteś używając takiego cheata..i potem płacząc że banicja :)

no k***a pomyśl.. używanie na 1lvlu ulta? wiadomo że ban od razu ;) jak widać cheata trzeba umieć używać z głową, nie dla każdego są takie 'zabawki' ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...