xRivenn Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 witam mam mały problem bo gdy włączam rozgrywkę w lolu to ona mi się ładuje zbyt długo ok 5min a czasem mam nawet 90% i wywala mi lola i piszę błąd połączenia .... i muszę odnawiać połączenie i znowu czekać.... kompa nie mam za dobrego i dlatego pytam co mogę z tym zrobić żeby mi się szybciej włączała rozgrywka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronz smurf Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Mi pomógł format. Z 20 fpsów do 65 podskoczyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xRivenn Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Format czego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szelkoffy Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Format czego ? Komputera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Polecam jak masz problemy zrobic repair gry: 1. Uruchamiasz launcher 2. Kliknij w zebatki 3. Kliknij repair 4. Poczekaj 5. Sprawdz czy teraz ci dzialac bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Moge wyjasnic dokladnie co to format. Format to jest formatowanie calkowicie dysku czyli usuwanie dysku do sera i wgrywanie od nowa systemu (starszego lub nowszego jakiego chcesz) to sie przydaje jak dlugo nie byl format robiony np. od zakupu ja robie co rok bo casami go zapcham lub jak cos zepsuje. Jak chcesz zebym ci z formatem pomogl napisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eraken Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Jak to format czego ?! Chyba logiczne, że jpg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.