RZR_Zawsze Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam mam problem ze stroną na serwerze hamachi otóż mam pliki terenzo oraz wgraną stronę lecz nie wiem z jakiego powodu nie działa mi panel logowania tzn nie idzie się zalogować na stronie jeśli ktoś wie w czym może być problem proszę o szybkie odpowiedzi tutaj lub na GG:51862306 Odnośnik do komentarza
RZR_Zawsze Opublikowano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 @ref Odnośnik do komentarza
Maxrik Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Ustaw dane do mysql w configach na stronie. Jak chcesz wyślij mi na pw stronę i dane do mysql to ci ustawię. Odnośnik do komentarza
RZR_Zawsze Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 All jest ustawione nie jestem w tym zielony bo wszystko inne działa tzn rejestracja działa top gildi/graczy itp lecz nie wiem czego jak próbuje się zalogować na stronie wyskakuje mi ze błędny login lub hasło gdzie wpisuje poprawnie albo wywala po wpisaniu passów cały czas do logowania Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 xxx Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.