Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obstawianie Meczów

Cukierx3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ;d Mam problem mianowicie od miesiąca nie mogę obstawić żadnego skina na csgolounge.com . Gdy wybieram dany mecz i wybieram drużynę na którą chce obstawić skina wyskakuje mi taki komunikat : Can't get items. Possible reasons:

- This profile is set to private ?
- Could not connect to Steam servers;
- Backpack is empty.

Nie mam zielonego pojęcia co z tym zrobić a kiedyś normalnie mogłem obstawiać ;/

Opublikowano

Siemka ;d Mam problem mianowicie od miesiąca nie mogę obstawić żadnego skina na csgolounge.com . Gdy wybieram dany mecz i wybieram drużynę na którą chce obstawić skina wyskakuje mi taki komunikat : Can't get items. Possible reasons:

- This profile is set to private ?

- Could not connect to Steam servers;

- Backpack is empty.

Nie mam zielonego pojęcia co z tym zrobić a kiedyś normalnie mogłem obstawiać ;/

Jeżeli być przeczytał komunikat, to byś wiedział że masz profil ustawiony na prywatny albo serwery w tym momencie są "przeciążone". 

x

Opublikowano

raczej serwery są przeciążone i nie może zsynchronizować eq steama z tym w csgl. Kiedyś była zakładka bot status, która fajnie pokazywała co jest offline, ale została tymczasowo wyłączona. Generalnie musisz, albo spamić w przycisk inventory, albo cierpliwie czekać.

PS: zróbcie jakiś poradnik Q&A CSGL z problemami jakie pojawiają się przy betowaniu i jak je ewentualnie naprawić, bo coraz więcej ludzi nie chce, albo nie potrafi czytać i zakłada temat o tym samym. Jeżeli nikt się tego nie podejmie to ja stworzę taki temat.

Opublikowano

Jeżeli nie masz ustawione tak jak pisze zrób to.

Pospamuj trochę w przycisk CSGO czy jakoś tak . ( Mi zawsze pomaga )

Lub ... Odśwież się na rowerze i wróć do domu po 20 minutach pomaga :>

Liczę Na " Lubię To "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...