vandarx Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam, mam pytanie ostatnio ogarniam sobie udyra w jungli i nie wiem pod co jest lepszy. Lepiej maxowac Q(tygrysa) czy R(Phoenixa) słyszałem rożne opinie, ale bez argumentów. Dlatego też proszę was o pisanie dlaczego np. maxowac Q a nie R. Nie chcę widzieć odpowiedzi typu MAXUJ Q i tyle... Z góry dziękuje wszystkim za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0N4M3 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Lepiej pod feniksa, szybszy jungle clear tylko, że potrzebujesz osobnych run no i feniks nastawiony pod late, bo się farmiesz w jungli cały czas, tiger pod early. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteraskwiat Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Mi lepiej sie gra pod Tigera (Q). Moze to dlatego ze od poczatku biegam po liniach i ciagle gankuje...Feniks ® tez dobry lecz w przeciwienstwie do Tigera musi farmic i nieco mniej pomagac na liniach :p. Polecam budowac go pod Tigera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilower Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Tiger jest pod Ganki Phoenix jest pod Godyra. Godyr - https://www.youtube.com/watch?v=kGVg7q04VQo W skrocie farmisz sie , Masz wywalone na linie i tylko farmisz jungle . Po czym jestes tak wyfarmionym potworem ze niszczszysz wszystko . Ps. Zauwaz ze wynik niby wyrownany , A co sie dzieje gdy on wchodzi do gry ? Masakruje ich pod wieza jak mu sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pallas Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Zdecydowanie phoenix szybka jungla,łatwe stackowanie flary(ok. 12min),duży dmg. Zbyt_Zajebista sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.