VatreenPL Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Mam do was takie właśnie pytanie jak w temacie . Czy istnieja jakie kolwiek skuteczne sposoby zeby zdobyc za free choc troche ap ? Wypełnianie reklam (polskich reklam)to jakiś żart 3 /4 ap za reklame a nawet te rekalmy nie działaja. Jak macie jakies sposoby to piszcie ,proszę Dam like za pomoc Odnośnik do komentarza
Desant Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 A czy wysłanie według Ciebie smsa za 4zł +vat do dużo ? za taki symboliczny sms masz ponad 100 AP na dobry początek Odnośnik do komentarza
VatreenPL Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Jak to pisałem to nie wiedziałem ze przez smsa sie da i wgl chciałem coś za fre wychaczyć Ale zmniejsza z tym Jak ktos jakis sposób ogarnie to może tu napisze czy coś Odnośnik do komentarza
Desant Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Ja wiem że za darmo by się przydało, ja także szukałem, ale w sumie bezsensu jest korzystanie z darmowych np ankiet z których mamy Ap bo tam także jest jakiś haczyk :P dlatego lepiej zainwestować tą 5'tkę Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.