dadajszen Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam, mam takie pytanie a mianowicie jakie sobie zrobić runy pod adc ? Gram często vayne :3 , i potrzebuje jakiś mocnych runek, oczywiscie posiadam ad oraz ap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROC Mouz Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Hmm... jeśli chodzi o Luciana i Twitcha to ja używam 3x QUINTY ATTACK SPEED, 9x MARKS AD, 9 GLYPH MAGIC RESIST i 9x SEAL ARMOR i fajnie się gra ROC Mouz - EUNE I MAIN JUNGLE AND ADC ROCCAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZjeemCie Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Korzystam z tych samych co @ROC Mouz na tristanie, varusie, jinx, dravenie, cait i gra się całkiem przyjemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteraskwiat Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Dodatkowo do wypowiedzi poprzednikow mozna dodac iz mozna zamienic 3x Quinty na Attack Damage ,w zaleznosci kto co lubi :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitex Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Ja używam takich run: Quinty: 2x As 1x Ad Marki; 9x Ad Seale: 9x armor/armor per level Glyphy: 9x mr/mr per level, można też grać 9x as. Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc: KLIK! Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.