Gość Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 SPIS KSIĄŻEK MINECRAFT ____________________________ 2 KATEGORIE: PORADNIKI I PRZYGODOWE ________________________________ Poradniki: Egmont Wydawnictwo Minecraft rocznik 2014 Minecraft. Poradnik dla budowniczych Minecraft. Poradnik dla początkujących Minecraft. Poradnik dla wojowników Minecraft. Poradnik dla użytkowników czerwonego kamienia Poradniki: Inne wydawnictwa Minecraft: Kompedium gracza - Helion Wydawnictwo Minecraft. Crafting, czary i świetna zabawa! Książki przygodowe: Minecraft Przygody Minecraft przygody tom 1: Herobrine Powstaje Minecraft przygody tom 2: Portal Minecraft przygody tom 3: Dzień Creeperów Minecraft przygody tom 4: Mroczna Świątynia Minecraft przygody tom 5: Nieśmietelny zombi Minecraft przygody tom 6: Smocza Kraina Uwaga! Kolejność tomów może być niestety inna!!! Książki przygodowe: Inne Bitwa. Powieść inspirowana grą Minecraft - Wilga Wydawnictwo Inwazja. Powieść inspirowana grą Minecraft - Wilga Wydawnictwo Książki o autorze gry (1) Minecraft: Niesamowita opowieść o markusie notchu perssonie - Vesper Wydawnictwo ___________________________________________________________________________ Nie kopiowałem tego a ni nic pisałem to tylko ja Informacje o książkach zaczerpnięte ze strony www.empik.com Link do wyszukania książek: http://www.empik.com/ksiazki,31,s?q=minecraft&ac=true&qtype=basicForm Odnośnik do komentarza
PuczaS Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Według mnie książki o Minecrafcie są troche bezsensu. Przykład innej gry przy której jest wydawana książka: Battlefield 3: Dzień Chwały [...] A wtedy wybiegłem, zabiłem 8 ludzi, prawie umarłem lecz kolega dał mi apteczke [...] Rozumiem wydawanie książki PT "Minecraft. Poradnik dla użytkowników czerwonego kamienia" bo to opisuje co i jak, a nie przygodowe typu "Dzień Creeperów" - kojarzy mi sie to z 10-latkiem nagrywającym na YT Ogólnie to jest moja opinia, każdy może mieć swoją aczkolwiek nie widze sensu wydawania książki o grze. Odnośnik do komentarza
Fennec Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Tak jak wyżej :/ Po co książki o minecrafcie? Tak samo jak o innych grach(np.: Assasin's Creed Black Flag). Tak swoją drogą, radzę zmienić oprawę graficzną . Wg. mnie jest to bezsensu... Moja opinia! Odnośnik do komentarza
varezz Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Przygodowa w sklepie google play Steve i Alex Ratują Świat https://play.google.com/store/books/details/Damian_Gonerski_Steve_i_Alex_Ratują_Świat?id=nzhDDwAAQBAJ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.