Skocz do zawartości

Spis książek Minecraft w kategorii poradniki i przygodowe

Gość MaciekGplay

Rekomendowane odpowiedzi

SPIS KSIĄŻEK MINECRAFT

2 KATEGORIE: PORADNIKI I PRZYGODOWE

Poradniki: Egmont Wydawnictwo

• Minecraft rocznik 2014
  • Minecraft. Poradnik dla budowniczych
  • Minecraft. Poradnik dla początkujących
  • Minecraft. Poradnik dla wojowników   
  • Minecraft. Poradnik dla użytkowników czerwonego kamienia                        Poradniki: Inne wydawnictwa
  • Minecraft: Kompedium gracza - Helion Wydawnictwo
  • Minecraft. Crafting, czary i świetna zabawa!                                                                                                 Książki przygodowe: Minecraft Przygody
  • Minecraft przygody tom 1: Herobrine Powstaje
  • Minecraft przygody tom 2: Portal
  • Minecraft przygody tom 3: Dzień Creeperów
  • Minecraft przygody tom 4: Mroczna Świątynia
  • Minecraft przygody tom 5: Nieśmietelny zombi
  • Minecraft przygody tom 6: Smocza Kraina                                                                                             Uwaga! Kolejność tomów może być niestety inna!!!                                          Książki przygodowe: Inne
  • Bitwa. Powieść inspirowana grą Minecraft - Wilga Wydawnictwo
  • Inwazja. Powieść inspirowana grą Minecraft - Wilga Wydawnictwo                                                                            Książki o autorze gry (1)
  • Minecraft: Niesamowita opowieść o markusie notchu perssonie - Vesper Wydawnictwo                           ___________________________________________________________________________
  • Nie kopiowałem tego a ni nic pisałem to tylko ja                                                                                                                              Informacje o książkach zaczerpnięte ze strony www.empik.com
  • Link do wyszukania książek: http://www.empik.com/ksiazki,31,s?q=minecraft&ac=true&qtype=basicForm

Według mnie książki o Minecrafcie są troche bezsensu. Przykład innej gry przy której jest wydawana książka:

Battlefield 3: Dzień Chwały

[...] A wtedy wybiegłem, zabiłem 8 ludzi, prawie umarłem lecz kolega dał mi apteczke [...]

Rozumiem wydawanie książki PT "Minecraft. Poradnik dla użytkowników czerwonego kamienia" bo to opisuje co i jak, a nie przygodowe typu "Dzień Creeperów" - kojarzy mi sie to z 10-latkiem nagrywającym na YT

Ogólnie to jest moja opinia, każdy może mieć swoją aczkolwiek nie widze sensu wydawania książki o grze.

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Spis książek Minecraft w kategorii poradniki i przygodowe   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...