Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o pomoc

SamWdomu

Śluby ...  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto się pierwszy ożeni ?

• Bombwor i pasztet
      5
    • Endymion i azprim
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jebłem  xD

Jeśli zastanawiasz się nad wybraniem bombworka to kiedyś bym polecił, teraz jednak wiele osób się na nim przejechało, a ja wciąż czekam na podpięcie PayPal'a  :O

Co do Endymiona z tego co wiem to robi nowy serwer, ale jeśli coś sprzedaje to mimo wszystko polecam  :ninja:

Nie wiem czy temat jest zgodny z regulaminem, ale jeśli tak to zły dział :<

pIOuQ29.png

Opublikowano

Hahahahaha leze i niewstaje xD endymiona nieznam jakoś mocno wiec się niewypowiem . Co do bombworka to on się już nie miał dawno żenić? Przecież miał mnie na wieczór kawalerski zaprosić ale coś niepyklo :( no nic i tak obstawiam bomba ;x. I zły dział chyba ;c

Opublikowano

Widzę, że ktoś tu komuś podpadł. Szkoda tylko, że odwaga pozwala jedynie na napisanie marnego tematu na forum. Na Endymiona nie powiem nic złego, bo w stosunku do mnie był i jest w porządku, a na BombWork nie powiem nic dobrego, bo nie mam do tego powodu ani ochoty (słyszałem o nim wiele nieciekawych rzeczy, ale sam bezpośrednio się z tym nie spotkałem).

idźcie lepiej na browara.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...