Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualnie nie masz dostepu do gry

vandarx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy to jest ban? Aktualnie nie masz dostępu do gry. Skontaktuj się z centrum pomocy. Jeśli to jest ban to mam pytanie na ile on może być? I czy to może być perm?

Z góry dziękuje wszystkim za pomoc :)

Opublikowano

Wygląda na czasowy, obczaj maila bo pewnie tam dostałeś info, albo dostaniesz w najbliźszych dniach.

Opublikowano

Jezeli uzywales cheatow to ban pernamentny :/ znam to bo moj braciszek to gra i duzo tam gra oszustow.

Ale jak nic nie zrobiles to napisz tam do ich supportu :)

Opublikowano

w sumie racja moj blad :/ wiec przepraszam niezauwazylem ze zle zdanie napisalem

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Mi tak samo piszę, jak sprawdzałam z 2 tygodnie temu, a dziwne bo nigdy nie grałam na żadnych programach niedozwolonych. Złodzieje i tyle :), tyle pieniędzy i czasu.

Opublikowano

To jest perm, nie ban na tydzień ;)

Skoro perm, to czemu ja dostałam, skoro grałam od początku uczciwie ? :).

Coś tu nie gra, kombinują jak zawsze zresztą, w zasadzie dobrze niech blokują i tak gra zeszła na psy już kilka dobre lat, po za tym wyłączają ją.

Opublikowano

Coś tu nie gra, kombinują jak zawsze zresztą, w zasadzie dobrze niech blokują i tak gra zeszła na psy już kilka dobre lat, po za tym wyłączają ją.

Skoro grałaś uczciwie to mogłaś pisać odwołanie :)

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Czy przypadkiem nie używałaś double shiftingu po tym, jak ogłosili, że za to banują?

Albo czy przypadkiem nie używałaś jakiś innych bugów gry? :P

f

Opublikowano

Czy przypadkiem nie używałaś double shiftingu po tym, jak ogłosili, że za to banują?

Albo czy przypadkiem nie używałaś jakiś innych bugów gry? :P

Nic, grałam z kolegą normalnie. Druga rzecz, po co mam pisać odwołanie skoro i tak grę będę wyłączać ... wszystko bez sensu :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...