tureko101 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam,na wstępie poproszę administratora o nie zamykanie tego tematu a tego ktory otworzylem 3 dni temu,do dziś nie dostałem odpowiedzi,jutro zaczyna sie evenet halloween a ja przez to,ze przekroczylem limit w internecie z orange nie moge patchować metka , poniewaz patcher nie ściąga plików .Dodam ze to wina tylko i wyłącznie tego limitu bo gdy internet chodzi normalnie czyt, jak nie przekrocze limitu to normalnie sciaga wszystko. a nowy limit bede mial dopiero 10 listopada a event jak dobrze wiem trwa do 9 . Pliki jakich potrzebuje to folder hshield, i poszczególne pliki z głównego folderu takie jak metin2client.bin i 4 pliki z folderu pack ; locale_pl (4 pliki takie są) Wszystko wrzucasz do folderu jednego , spakujesz w rar wrzucasz na hosting i podsyłasz link. Dodam,że najlepiej żeby to były pliki po dzisiejszej przerwie technicznej,nie wiem czy jakaś aktualizacja dziś będzie ale lepiej dmuchać na zimne,pozdrawiam. Drogi administratorze nie zamykaj tematu i nie odsyłaj do tematu gdzie prosimy o pliki , bo nikt tam nigdy mi nie pomógł,a jedynie jak kogoś uprosiłem,forum jest od tego,żeby pomagać też innym,prawda? Odnośnik do komentarza
a.zmienie.se.nick Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Upload plików - Serwery Prywatne - Metin2 - Serwery Prywatne - MultiPlayer Community Forum | Kody, Porady | Gry online Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.