Skocz do zawartości

Grasz na PL'u i masz aktualne pliki ? Wejdź i zarób tygodniowy limit +

tureko101

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,na wstępie poproszę administratora o nie zamykanie tego tematu a tego ktory otworzylem 3 dni temu,do dziś nie dostałem odpowiedzi,jutro zaczyna sie evenet halloween a ja przez to,ze przekroczylem limit w internecie z orange nie moge patchować metka , poniewaz patcher nie ściąga plików .Dodam ze to wina tylko i wyłącznie tego limitu bo gdy internet chodzi normalnie czyt, jak nie przekrocze limitu to normalnie sciaga wszystko.  a nowy limit bede mial dopiero 10 listopada a event jak dobrze wiem trwa do 9 :( .

Pliki jakich potrzebuje to  folder hshield, i poszczególne pliki z głównego folderu takie jak metin2client.bin  i 4 pliki z folderu pack ; locale_pl (4 pliki takie są)

Wszystko wrzucasz do folderu jednego , spakujesz w rar wrzucasz na hosting i podsyłasz link. Dodam,że najlepiej żeby to były pliki po dzisiejszej przerwie technicznej,nie wiem czy jakaś aktualizacja dziś będzie ale lepiej dmuchać na zimne,pozdrawiam.

Drogi administratorze nie zamykaj tematu i nie odsyłaj do tematu gdzie prosimy o pliki , bo nikt tam nigdy mi nie pomógł,a jedynie jak kogoś uprosiłem,forum jest od tego,żeby pomagać też innym,prawda?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Grasz na PL'u i masz aktualne pliki ? Wejdź i zarób tygodniowy limit +   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...