Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale Foxy Rajd?

JESTEMKORNEL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsze i najważniejsze nie rób rajdów ;)

Drop ciasta ryżowe i ryżowo-fasolowe i sprzedawaj, sellając po 7.5k za stacka wyciągniesz ok. 750k, a w 90% przypadków z pudła rajdu poleci Ci albo czapka na 1 dzień albo drogowskaz.

Opublikowano

Pierwsze i najważniejsze nie rób rajdów ;)

Drop ciasta ryżowe i ryżowo-fasolowe i sprzedawaj, sellając po 7.5k za stacka wyciągniesz ok. 750k, a w 90% przypadków z pudła rajdu poleci Ci albo czapka na 1 dzień albo drogowskaz.

7,5k >.< Za parę dni ten syf pójdzie po 1k. Jak masz ogar team i wgl. możesz robić rajdy, boxy sellać, ale za pewne tego nie masz, więc zostaje Ci dropienie itemków z mobów.

giphy.gif

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngPress. Wczoraj po 7.5k posellałem 250 sztuk tego żarcia, dziś już po 3k stoi i schodzi więc najgorzej nie jest, zrobiłem 10 rajdów już i 8 drogowskazów i 2 czapki, boxów z tego rajdu nie da się sprzedawać.

Opublikowano

jak najbardziej robic rajdy, z boxa dropia kamyki sp7, karta garam, krzaczki, czapka na stale a z dropa masz po 38k golda (z oslonka mam 45k).

wiec capniesz tam z 3 takie i juz do przodu 120k.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...