Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnimi czasy z powodów osobistych musiałem zmienić hasło na moje konto na silku.

wszystko było ok wbiłem do gry lecz kilka godzin potem zacząłem zastanawiać jakie to było hasło.

Próbowałem przywrócić je na stronie Joya, lecz do tego potrzebny jest e-mail [ konto zakładałem 3 lata temu i nie pamiętam maila który jest do niego przypisany a próbowałem już wszystkich]

i nie wiem jaki to może być.

Więc mam do Was pytanie czy da sie coś z tym zrobić abym mógł odzyskać to konto czy w tym przypadku nie da się nic zrobić.

Wiem ze to było bardzo głupie ale śpieszyłem sie i nie zwracałem uwagi na silka.

Nie wiem czy warto pisać maila do Jm o pomoc skoro oni nie zwracają uwagi na graczy.

Z góry thx.

@down

może i to słabe itemy [ sos set 8 dgr, 200kk i parę itemków +5 8 dgr ] ale to było moje jedyne konto na silku oprócz niego nie mam nic:D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ostatnimi czasy z powodów osobistych musiałem zmienić hasło na moje konto na silku.

wszystko było ok wbiłem do gry lecz kilka godzin potem zacząłem zastanawiać jakie to było hasło.

Próbowałem przywrócić je na stronie Joya, lecz do tego potrzebny jest e-mail [ konto zakładałem 3 lata temu i nie pamiętam maila który jest do niego przypisany a próbowałem już wszystkich]

i nie wiem jaki to może być.

Więc mam do Was pytanie czy da sie coś z tym zrobić abym mógł odzyskać to konto czy w tym przypadku nie da się nic zrobić.

Wiem ze to było bardzo głupie ale śpieszyłem sie i nie zwracałem uwagi na silka.

Nie wiem czy warto pisać maila do Jm o pomoc skoro oni nie zwracają uwagi na graczy.

Z góry thx.

Te konto było jakieś wartościowe?

Opublikowano

Nie znasz maila nie odzyskasz. Jedyne wyjście to przypomnienie sobie hasła ;)

16.04.2010r - 666 postów :-).