PaskudaMB Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Witam mam cały czas na stronie błąd z refkami 500 z blitzcrankiem ;p Pomocy potrzebuje odebrać dużą sumę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Authentic1908 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Mam tak samo dołączam się do pytania. http://www.speedtest.net/my-result/4231572124 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtzn Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 service support jest cienszka http://status.leagueoflegends.com/?en_GB#euw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaskudaMB Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Dzięki virtzin, jak myślicie będzie można odebrać nagrody ze starego RAFu czy wprowadzają już nowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtzn Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Nie wiadomo, ale przydaloby sie odebrac przed koncem przeceny na skorki limitowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Madaxas Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Robilem sobie ostatnio refy i tez mialem ten blad 500.Odświeżałem strone caly czas az wrescie wskoczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaskudaMB Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Ale w statusie EUNE nic nie ma o przerwie na reffy. A ile mniej wiecej odswiezales ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dageroo Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Ale w statusie EUNE nic nie ma o przerwie na reffy. A ile mniej wiecej odswiezales ? To jest błąd Riot'u system nie jest zmieniany, jest jakiś błąd sami nawet zbytnio nie wiedzą, jaki, ale starają się go naprawić, pozostaje jedynie czekać :\ // "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeemoForFun Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Mija już tydzień a Riot nadal nic nie naprawił. Dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekomi Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Robilem sobie ostatnio refy i tez mialem ten blad 500.Odświeżałem strone caly czas az wrescie wskoczyło nie pierdol ze wskoczylo bo nie dziala dajesz aby nadzieje a wcale tak nie miales i po ch uj klamiesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexyIki Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 nie pierdol ze wskoczylo bo nie dziala dajesz aby nadzieje a wcale tak nie miales i po ch uj klamiesz ? Niekoniecznie kłamie napisał, że OSTATNIO robił refy czyli najprawdopodobniej przed wyłączeniem tej strony, wtedy error 500 pojawiał się gdy strona była przeciążona (czy coś takiego) i rzeczywiście wystarczyło odświeżyć parę razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luuz Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Niekoniecznie kłamie napisał, że OSTATNIO robił refy czyli najprawdopodobniej przed wyłączeniem tej strony, wtedy error 500 pojawiał się gdy strona była przeciążona (czy coś takiego) i rzeczywiście wystarczyło odświeżyć parę razy. Tak tak tak, ja jakoś odświeżałem wtedy z 200 razy i c***a prawda więc please... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
august4 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Ale w statusie EUNE nic nie ma o przerwie na reffy. A ile mniej wiecej odswiezales ? We have temporarily disabled Refer-a-Friend due to technical issues. Our apologies for the inconvenience Jest też na eune o tym. Napisze ktoś ticket, bo Ja się cykam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.