MIneNinja Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Horrowing, czyli biliard skinów dla ryza, który najlepszy? Na celowniku mam pirate i zombie. beka z bronzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#KUSH Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Zombie mi się bardzo podoba Fajnie wygląda sam w sobie i ma fajne animacje. ''Wolę by ma córka zaczęła się sypać. Niż żeby mój syn wsypał jakiegoś typa'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIneNinja Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Ale za to pirate ma świetną animacje q. :/ A Dark Crystal? beka z bronzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan12 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Pirate najlepszy imo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Również polecam Pirata, bo widać te zmiany w grze (fajną ma broń), a na Zombie - jedynie splash świetny :p Poza tymi dwoma skinami, jeszcze ładny jest Ryze Mrocznych Kryształów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infero0o Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 pirat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIneNinja Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Dobry odkop. beka z bronzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WinszuM Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 pirat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.