Tianse17 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Postanowiłem zrobić dzisiaj na becie małą prezentację nowej piątej klasy w metin2, zachęcam do obejrzenia https://www.youtube.com/watch?v=D1J3YJX81F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intern Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 CZy mógłbyś pokazać te nowe 6 skille? czy moze to są te grom itd z priwów a mają tylko inne nazwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~Budyn Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Te 6 skille to grom itd wiem bo gram na becie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tianse17 Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Proszę bardzo test 6-stych skilli z porównaniem wartości do obecnych skilli https://www.youtube.com/watch?v=t08dmmIVA2Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tianse17 Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Ogółem jesli ktoś zaintersowany filmami z PLa to zapraszam na kanał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskavka Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Ogółem jesli ktoś zaintersowany filmami z PLa to zapraszam na kanał Możesz nagrać coś Sygnaturka na zlecenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tianse17 Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Póki są 3 filmy z pvp, zbieram jeszcze alchemię więc też wstawię. Mam sporo małży, żelaznych skrzynek itd. więc też myślę czy by nie zrobić otwierania tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.