Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostałem chat restrict. czy nie dostane nagrod?

Freejung

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie - dostalem swiezego chat restricta, slyszalem, ze ponoc ci którzy go dostali mają nie otrzymać nagrod za sezon. czy to prawda? 

i jak to jest - czy jak dostalem chat restricta ale go zniose przed koncem sezonu to dostane nagrody?

jesli mnie sie nie uda to ich nie dostane, prawda?

druga kwestia to slyszalem takze, ze ci ktorzy maja maly chat restrict dostana nagrody, a ci ktorzy maja wiekszy isch nie dostana (np. 1k). ja mam 70 wiec chyba nie jest tak zle.  prawda czy falsz?

z gory dzieki. 

Opublikowano

1. Tak to możliwe że, jak masz ban na chat to nie dostaniesz nagrod.

2. Jak go zniesiesz to dostaniesz nagrody (nie jestem pewny w 100%)

3.W 3 kwestii nie jest mi wiadomo jak to jest ale podobno ci ktorzy mają mniejszego dostaną.

Wiem że, ogólnie to jest prawda tak zwany "Toxic Player" .

Opublikowano

Nagród nie dostaną tylko najbardziej toksyczni graczy np. tacy co mają blokadę na 1k gier. :-) Najlepiej zapytaj supportu czy masz szansę na nagrody.

Opublikowano

Nie pytaj supportu tak jak napisał @Zarax bo odpiszą Ci z automatu, że w tym momencie nie są w stanie powiedzieć kto nie dostanie nagród i napiszą żebyś tylko poprawił swoje zachowanie itd

Opublikowano

@topic

Oni raczej tylko straszą, że bana na chat dostaną tylko Ci najbardziej niegrzeczni. Taki chwyt, żeby wymusic dobre zachowanie.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Odrazu mowiac nie bo jak sie dostalo uznanie ,,toxic player,, to ja w sprawie mojego brata dostalem bo ma adhd i niestety nerwy ma. Nie umial sie opanowac i go nazwali toxic player odrazu, ja w moim imieniu pisalem do nich a o nich z automatu ze mam sie poprawic xD chociaz dokladnie napisalem ze o mojego brata chodzi.

A z nagroda to odrazu mowie ze kazdy kto jest toxic player niedostaje wogule nagrod za sezony itp.

Opublikowano

Nie ma raczej znaczenia na ile się ma chat restrict, słyszałem że zależy to od zachowania w ostatnim czasie więc nawet ja z 400 grami jeszcze z chat restrictem mam szansę na nagrody jeśli moje zachowanie się poprawi.

Zresztą nie wiem czy to nie jakiś chwyt od Riotu żeby poprawić swoje zachowanie a tak serio to każdy dostanie.

Opublikowano

Liczba tych restrictow nie ma nic do rzeczy masz 5 nie ma nagród masz 500 to samo ,jakiś streamer o tym gadał ;_;

Gówno prawda. Nagród nie dostaną najwięksi flamerzy. Najwięksi flamerzy mają bana na gry rankedowe. Nawet support pisał, że nagrody dostaniesz nawet z restrictem na czat bo to nie wyznacznik największego flamera.

Opublikowano

wiem odkop tygodnia ale nie chce pisac nowego topica. o co cho? no wiec jak pisalem w temacie to dostalem tego bana. dzisiaj go w koncu znioslem, wychodze z lola, godzine pozniej loguje sie, patrze a tu co? kolejne 190 gier -_- 

nie wiem czy to wina moja czy rito. przypomina mi się okres gdy kazdy dostawal chat restricta co chwile - dostales jednego dostawales pozniej po kazdym sciagnieciu. wlasciwie to nie mieli ku temu powodow by mnie zbanowac. moje zachowanie sie poprawilo bo juz w ogole nie flejmie, praktycznie czatu nie uzywam. gdy tylko przeczytalem ze flejmerzy maja nie dostac nagrod to powiedzialem sobie ze wyjebane mam na tych 13-letnich matkojebców, mute all i robie swoje. nie dostalem ani jednego komunikatu ze niby dosatlem reporta, a zawsze taki sie pojawia. nawet otrzymalem kilka honorow. ale czy rito to cos obchodzi? widocznie nie skoro dostalem 190 gier za nic... 

ale ja mam gdzies jakis chat restrict. byle bym tylko nagrody dostal.. jesli nie dostane tych nagrod to chyba koncze z lolem... to tak jakby pracowac rok i nie dostac wyplaty... rok poszedl sie jebac...  ile nerwow stracilem ile czasu na tego golda (prawie platyna) a tu co? chat restrict 190 gier tydzien przed zakonczeniem sezonu. jesli bylby konkurs na najbardziej dowcipna firme to rito mialby wygrana w kieszeni. strollowali mnie jak c**j xD. troche mnie to smieszy ale zaraz nie jest mi do smiechu bo caly czas mysle o tym. troche mnie uspokoiliscie tym, ze ponoc tylko najwieksi flejmerzy maja nie dostac nagrod. ale ja musze byc wszystkiego pewny, juz napisalem do supportu byle by mi szybko odpisali. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...