Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Draven

AdixxDD

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

skillem, Caitlyn daje mu rade trzeba odciagac go od farmy, chyba jeszcze Graves daje rade. Sprawdz w necie co go kontruje i jak.

Opublikowano

Polecam Tristiane :) tak czy siak dostaje wiekszy zasieg z kazdym lv wiec pokonuje go tez zasiegowo :)

Jak sie umi grac to kazdym adc' kiem go rozwalisz :)

Opublikowano

Tu żaden ADC nie pomoże mądrale.. dużą rolę odgrywa wasz support, który musi być w c**j agresywny. Czyli musicie mieć jakąś ostrą Nami, Leonę czy Karmę. Coś co daje po twarzy i ma te CCki.  Co Ci po zasięgu skoro Draven za 10 minut Cie rozpierdoli jak szmatę na 3 toporki pozdro.

Opublikowano

Mam ponad 100 rankedow Dravenem i bardzo nie lubię grać na : varusa- ostro może poobijać swoim q, leone- latwo może się do nas przyciągnąć ze względu na znak toporu i twitcha- głupia trutka. Z każdym innym jestem w stanie wygrać bez jakiś wielkich problemów

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z własnego doświadczenia wiem, że na Draven'a i inne postaci, które opierają się w głównej mierze na auto-atakach, świetnym rozwiązaniem jest Quinn, która jest w stanie oślepić przeciwnika na ~1,5s. Po rozegraniu prawie 200 meczy jako Quinn, zawsze wygrywałem przeciwko postaciom typu Draven.

fcwyxhlbitqq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...