AdixxDD Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Czym grać na tą kur**? Toć na to nie da się grać..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0N4M3 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Caitlyn niszczy go zasięgiem, pułapki na całym bocie i Dravenowi ciężko jest grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhR Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 skillem, Caitlyn daje mu rade trzeba odciagac go od farmy, chyba jeszcze Graves daje rade. Sprawdz w necie co go kontruje i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alemamfaze Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 grasz varusem, cait, quinn i wygrywasz przeciwko dravenowi Age is just a number Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Polecam Tristiane tak czy siak dostaje wiekszy zasieg z kazdym lv wiec pokonuje go tez zasiegowo Jak sie umi grac to kazdym adc' kiem go rozwalisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronz smurf Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Tu żaden ADC nie pomoże mądrale.. dużą rolę odgrywa wasz support, który musi być w c**j agresywny. Czyli musicie mieć jakąś ostrą Nami, Leonę czy Karmę. Coś co daje po twarzy i ma te CCki. Co Ci po zasięgu skoro Draven za 10 minut Cie rozpierdoli jak szmatę na 3 toporki pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ichigo1500 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Mam ponad 100 rankedow Dravenem i bardzo nie lubię grać na : varusa- ostro może poobijać swoim q, leone- latwo może się do nas przyciągnąć ze względu na znak toporu i twitcha- głupia trutka. Z każdym innym jestem w stanie wygrać bez jakiś wielkich problemów Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tulich Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Z własnego doświadczenia wiem, że na Draven'a i inne postaci, które opierają się w głównej mierze na auto-atakach, świetnym rozwiązaniem jest Quinn, która jest w stanie oślepić przeciwnika na ~1,5s. Po rozegraniu prawie 200 meczy jako Quinn, zawsze wygrywałem przeciwko postaciom typu Draven. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.