Nestlee Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Witam mam taki problem otóż przez 2 dni nie mogę się połączyć z GTA ONLINE ponieważ wyskakuje mi błąd '' nie udało się pobrać z usługi rockstar game plików wymaganych do działania gta online'' O co chodzi ?? . Jak mogę temu zapowiedz ?? . . Odnośnik do komentarza
Shiniox Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Może spróbuj na innym pendrive czy coś ? Wyczyść pamięć podręczną Odnośnik do komentarza
Nestlee Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Niestety nie pomogło ... ;/ Odnośnik do komentarza
Raitmi Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 a golda masz? Odnośnik do komentarza
Nestlee Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Tak inne gry działają bez problemu Online bo sprawdzałem .. Dobra już wiem dla czego nie mogłem się połączyć . Na stronie Support.RockStargame jest napisane że jest dzisiaj przerwa techniczna . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.