Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pobraniem

xRivenn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wiesz to stoi w miejscu już od 30/40 min a raczej całej nocy nie mam a jak pewnie offne launchera i włącze go jutro to bd się pobierać od nowa więc nwm co zrobię jak się nie pobierze w ciągu 2/3h ;p

Opublikowano

Jeżeli pierwszy raz uruchomiłeś League of Legends, to zupełnie normalna sytuacja. Okres w którym się nic nie pobiera, to czas kiedy aplikacja instaluje dotychczas pobrane pliki. Musisz to przeczekać, a w wypadku na prawdę bardzo długiego oczekiwania polecam zgłoszenie się do Support'u - często są to indywidualne sytuacje, a w takich właśnie powinni Ci pomóc.

fcwyxhlbitqq.jpg

Opublikowano

Tulich wiesz możesz mieć racje ponieważ przed zatrzymaniem pobierania zobaczyłem ile waży lol i tam było prawie 1GB pobrało się nie całe 200mb i się zatrzymało czekam już z 30/40 min i lol nagle waży prawie 7GB to się chyba instaluje tak jak mówisz  i jak się zatrzymało miałem 83% a teraz jest 85% na pewno się instaluje xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...