Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xlast Koniec ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juź dawno przenieśli ale to nie polski dedyk kupowali tutaj

Dawno przenieśli, ale się porobiły bugi i muszą je naprawić.

Co do tej strony, którą podałeś.. Raczej kupili DEDYKA w jakiejś Polskiej serwerowni.

Opublikowano

mieli dzisiaj naprawić zdobywane punktu doświadczenia, serwera nie ma raptem 2 godzinki góra a tu powstają tematy czy to koniec xLasta :D

jak ktoś wyżej napisał coś tam naprawiają i poprawiają ...................tylko czemu jak własnie od rana pierdo%^$#m sie z bonowaniem eq i teraz będzie czyste jak znam życie :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

niestety, padłem ofiarą jakiegoś głupiego żartu, otóż miałem konto, 98 poziom eq +9 i dzisiaj perfidnie wyłączyli mi server gdy nabijałem 99.

Po 3-4 godzinach ślęczenia przy komputerze odkryłem że strona główna (do tej pory niedzialająca) działa, ale za to usunęli WSZYSTKIE postacie, konta (w tym też moje!) Więc niestety ale FrosT, zarządca tego o to server będzie musiał się pożegnać z publiką, którą stanowili dobrzy gracze.

Przed tym nim zacząłem to pisać, napisałem około 17 postów do wszystkich administratorów servera, ale niestety potem okazało się że oni też nie mają kont (przynajmniej jakiś +...)! Ja, jesli nie oddadza mi konta, kończe z tą grą.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
niestety, padłem ofiarą jakiegoś głupiego żartu, otóż miałem konto, 98 poziom eq +9 i dzisiaj perfidnie wyłączyli mi server gdy nabijałem 99.

Po 3-4 godzinach ślęczenia przy komputerze odkryłem że strona główna (do tej pory niedzialająca) działa, ale za to usunęli WSZYSTKIE postacie, konta (w tym też moje!) Więc niestety ale FrosT, zarządca tego o to server będzie musiał się pożegnać z publiką, którą stanowili dobrzy gracze.

Przed tym nim zacząłem to pisać, napisałem około 17 postów do wszystkich administratorów servera, ale niestety potem okazało się że oni też nie mają kont (przynajmniej jakiś +...)! Ja, jesli nie oddadza mi konta, kończe z tą grą.

Nie Ty jeden i nie raz !

Było kilka tych cofek jeszcze za mojego grania :)

To sobie już nie pograsz ^^.

A Serwer jest OFF poprzez dodawanie CH2 i usuwanie bugów !

Czytać głóny temat xLasT'a -.-

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Hmm troche mnie przeraża to co piszecie ale moim zdaniem naprawiają system itp. itd. i po prostu nie wgrali jeszcze plików z postaciami itp może tak być narazie nie ma co panikować i mam nadzieje ze pliki z moim dagerkiem gdzies tam jeszcze do serwera nie zostały wrzucone i dlatego moje konto jeszcze nie istnieje.

Przydało by sie żeby ktoś z teamu się wypowiedział

na marginesie :

i mam nadzieje że GM serwera xLast zostaną zmienieni na innych poważniejszych ludzi bo te dziecaczki co swoim kolegom pod DT dziś dawali ze 40 k pz to zdeka niepowaga ze gm sie patrzy ja lutuje sure na 1 skill kryt 21 k i 3 nastepne w ruchu (oprusz mnie lutowal ją tez mental szaman smok i 2 dageer ) a on poci i sie smieje GM udaje że nie widzi i wszystko jest ok a puźniej klepią w dt .... bo oni idą

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

xLast zchodzi na psy usunelo mi sie Woj 72 lv

Daj - !!

Jeżeli Dasz "Lubie To" Stawiam Piwo

userbar_2.gif

Pomocnik
Opublikowano

Super mialem jutro wbic 75 na ninji dagger 4 skill na p i blyski na +9 poczekam do jutra jesli nie bedzie konto nie gram w metin i zaczynam w cs source ;)

Opublikowano

macie oficjalna informacje o tym ze skasowali konta? jezeli nie to nie ma co gdybac

a jezeli skasowali to papa xLast, witaj Avalonmt2

Opublikowano

JA SKONCZYLEM Z XLASTEM BO WCZORAJ SIE PATRZE A TU ITEMKI WSZYSTKIM ZNIKLO KASA A KASA TO GM SE JESZCZE ZARBRAL MIALEM 2,5KKK A TU CO ZROBILO SIE W 100K ZAL MI TEGO SERWA NIEGRAM JUZ NA NIM.I TAK M2 I M1 PUSTKA NA RYNKACH ITD... (ODESZLO OK. 1000-1500 LUDZI na 1800 TO SIE NIE OPYLA GRAC juz GMOWIE WSZYSTKO ROZDUPCYLI.

WOLE JUZ GRAC NA MOIM PRIVIE!

DAWAJ MI ,,-'' !

NO CO DASZ?

CZEMU NIE? NO CZEMU ZWANIACZKU ?? NO CO SIE TAK GAPISZ JAK SMOŁA U BABKI?? NO DAWAJ JUZ ,,-'' SZYBKO!!!

NO TO ZNÓW JA DAWAJ MI ,,-'' NAWAL ILE WLEZIE...

NO I SŁUSZNIE POSTĄPIŁEŚ DZIĘKUJĘ.