Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić żeby bardziej sie skupić na grze

SirPrimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie co zrobić bo ostatnio poprostu sam nwm co ja robie... Chodze jak drewno nie unikam prawnie niczego i nie myśle co wy robicie żeby sie skupić?

A i takie małe pytanie można wysłać ticketa do supportu że typ flami na pw? a przynajmniej tak:

http://scr.hu/0teo/bh9xo

http://scr.hu/0teo/g3zvv

Nawet jeśli nie jestem najlepszy to to już jest przesada... Jest szansa że coś zrobią w związku z tym?

Opublikowano

/Mute all, włącz swoją ulubioną muzykę i jazda!

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Dargu to jest standard polecam ignorowac tylko tych ludzi bo to tylko troll i flame :) ja robie screeny i wysylam do supporta i widze wiadomosc ze zajma sie z tym graczem.

Ja zawsze gram mecze jak jestem zrelaksowany, niegraj jak jestes zestresowany bo inaczej tez mozesz agresywnie wybuchnac :)

Opublikowano

@up spierdalaj

@xDawidjj

Huja dostanie. Jak juz to warna i blokadę na chat

Co do tematu to pewnie po prostu to twoj gorszy dzień. Albo przeciwnicy są lepsi. Jeżeli ruszają cie takie flame to na prawdę jesteś pizdeczka z psychy ja mialbym beke. Nic mu nie zrobisz, pewnie byłeś hujowy i orzegrales mu gre.

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

@StudzeKisiel spierdalaj

@xDawidjj

Huja dostanie. Jak juz to warna i blokadę na chat

Co do tematu to pewnie po prostu to twoj gorszy dzień. Albo przeciwnicy są lepsi. Jeżeli ruszają cie takie flame to na prawdę jesteś pizdeczka z psychy ja mialbym beke. Nic mu nie zrobisz, pewnie byłeś hujowy i orzegrales mu gre.

Nie ruszaja ale cieszyłbym się jakby ten pizduś dostał bana za to ;p Nie byłem aż tak hujowy może nie najlepszy ale typ przesadza...

Opublikowano

support nie daje banow za flame, bo nie ma takich uprawnien XDDDDD raportujcie sobie bole flejmy i inne rzeczy dalej z nadzieja ze cos zrobia XDDDDD

ja sie skupiam jesli gram rankedy druzynowe tylko bo mi zalezy, na soloq staram sie zagrac jak najlepiej podejmujac ryzyko (lub nie jesli widze ze taki styl gry bardziej mnie wynagrodzi)

oczywiscie ulubiona muzyka i heja

­

Opublikowano

Puść sobie cicho muzykę, nie tak żeby dominowała w Twoich słuchawkach

Włącz dźwięki z gry i skup się na minimapie i csach, pamiętaj kto ma jakie summonery i tego focusuj w wymianach 2vs2 bądź 3vs3 kto tych summonerów nie ma, bo na pewno nie ucieknie.

Opublikowano

Warto też przed rozpoczęciem gry pozałatwiać wszystkie obowiązki, tak żebyś podczas gry nie zaprzątał sobie głowy, tym co masz jeszcze zrobić. Oczywiście, jeżeli chcesz się skupić, to na pewno musisz sobie stworzyć optymalne warunki do grania, jeżeli masz młodsze rodzeństwo, komputer w kuchni i wszystkie inne sytuacje w których z pewnością nie będziesz mógł się skoncentrować, to najlepiej jeżeli zorganizujesz sobie takie warunki, w których spokojnie będziesz mógł grać, bez zbędnych bodźców, które Twój mózg będzie odbierał.

fcwyxhlbitqq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...