Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sie bedzie mial Ryze po nerfach?

Kusiuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ryze słynie ze swoich przelicznikow na mane na q w i e , jak dobrze wiecie ma dostac nerfa na W i E i maja mu usunac przelicznik na mane na te dwa skille i tu sie rodzi pytanie.. czy ryze dalej bedzie viable pickiem? zazwyczaj W i E uzywalem tylko i wylacznie dla sneare'a i E do redukcji resistów a Q według mnie jest najbardziej op skillem w tej postaci i zostaje nie naruszone a wiec dalej warto nim tryhardowac topa czy sobie odpuscic?

Opublikowano

poki co q dostalo nerfa o 40 dmg w late i to tyle, reszty na pbe juz nie ma

na pewno nie bedzie bolal tak bardzo w early, w late nadal bedzie tanky i burstowal adc

­

Opublikowano

Tak czy siak jest silny od potegi :P ja z nim zawsze przegrywam bo ma many ponad norme i heimerem tylko go na poczatek pokonuje :(. Ale tak nerv moim zdaniem sie przyda bo jest silny i do tego tanki.

Opublikowano

Nie zaboli go to zbytnio, i tak strasznie dużo dmg wyciskał głównie z 'q' a reszta skilli służyła aby oprócz sneara i redukcji mr zbic sobie cd na q.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Kiedyś Ryze był całkiem inny. Nie miał przeliczników od many a bardziej spore pod AP (bazowe zwłaszcza) ale pozmieniali go. Dopóki mu nie zmienią pasywa i Q to nadal będzie gnoił.

Opublikowano

Tak nawet jak nerv bedzie bedzie mocny ponad swiaty :/ chociaz mam wiecej ap niz on to tak mnie rozwala :P bo ma 4000 hp jak jest full eq :/ a mam takie postacie co sa primate target np. Heimerdinger 

Opublikowano

Tak nawet jak nerv bedzie bedzie mocny ponad swiaty :/ chociaz mam wiecej ap niz on to tak mnie rozwala :P bo ma 4000 hp jak jest full eq :/ a mam takie postacie co sa primate target np. Heimerdinger 

Lol, co ty człowieku napisałeś xD

Na Ryze AP nic nie znaczy i jakie 4k HP, chyba buildem pod same warmogi... Jakie primate? xD

647041416238306889721.png

Opublikowano

Kiedyś Ryze był całkiem inny. Nie miał przeliczników od many a bardziej spore pod AP (bazowe zwłaszcza) ale pozmieniali go. Dopóki mu nie zmienią pasywa i Q to nadal będzie gnoił.

Jak zmienią pasywa i q to już nie będzie ryze, tylko jakieś niebieskie siki, ryze zawsze był mocny i raczej będzie.

beka z bronzów

Opublikowano

Jak zmienią pasywa i q to już nie będzie ryze, tylko jakieś niebieskie siki, ryze zawsze był mocny i raczej będzie.

On nie jest mocny tylko jest k***a OP, buduje sie pod jebanego tanka, a bije jak jakaś syndra ultem z max kulkami i dfg.

@top

nadal będzie op, bo musieliby mu zmienić pasyw i Q żeby był w miare balanced

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...