Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkoła Problem

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, miałem ostatnio nieprzyjemną sprawę w szkole. Chodzi o to, że taki jeden z młodszej klasy, mi dokuczał itp (jego matka do sprzątaczka, która pracuje w szkole) on wgl. do wszystkich sobie fikał. To postanowiłem zrobić fanpejdża. Pod tyłułem "Zbieramy suchy chleb, dla [imię i Nazwisko] Osiągnęło to 30lajków. Ten chłopak  się poskarżył, matce a ona dyrektorowi. I wybuchła afera. Dyrektor zadzwonił do moich rodziców, zrobił apel na którym publicznie musiałem podać mu dłoń. A co najlepsze dał mi naganę, która wisi na korytarzu. 

Czy on mógł tak zrobić? Co ich to interesuje?

A i jeszcze jedno, musiałem podać login i hasło do facebooka, a oni na niego weszli.

Opublikowano

fanpejdża możesz sobie odzyskac, tylko jak kogos obraza to moze normalnie cie zglosic i mozesz miec sprawe w sadzie w najgorszym wypadku

ja bym to rozwiazal po staropolsku, za pomoca maczety

­

Opublikowano

jeżeli nie podawałeś na tym fp zdjęć to gówno mogą zrobić, bo osób z takim nazwiskiem może być od c***a.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Tak mógł i jak najbardziej tak powinien zrobić.

To że fika to niech se pofika kiedyś mu się noga powinie na takich szkoda czasu tym bardziej że jest młodszy jak piszesz.

Co do fp to głupi pomysł , zachowanie prosto z gimnazjum ośmieszanie kogoś na forum nie jest wyjściem, a passów do FB nie powinieneś dawać i tyle.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Trzeba było się nie przyznawać to by nikt nie wiedział kto założył fp

Opublikowano

z tym fan page to dojebales po całości :)

"zbieramy suchy chleb dla xxx xxx" :D

tylko debil by wpadł na taki pomysł :c

jak ten gosciu coś do ciebie będzie sapał to powiedz mu:

idz pomoż starej zamiatać :)

Opublikowano

Ja p******e...Kiedyś jak dwóch facetów miało konflikt między sobą, to dawało sobie po mordzie, krew się polała i już, a teraz bawią się jak 13 letnie "dziefczynki" (bez obrazy dla młodych niewiast) i zakładają jakieś fanpejdże, bawią się w kotka i myszkę, Jezu Chryste...

Sam sobie jest winien tej sytuacji.

Niby mógł, ale jak twój brat usunie tą stronkę, przeprosi, to sprawa powinna się rozejść po kościach.A na przyszłość powiedź swojemu bratu, że jak ktoś go obraża, to podchodzi do niego, kładzie na glebę zakłada dźwignię i trzyma póki chłopak nie zmięknie...

Ewentualnie rozmawia, ale nie bawi się w takie gówno...

Opublikowano

Ja p******e...Kiedyś jak dwóch facetów miało konflikt między sobą, to dawało sobie po mordzie, krew się polała i już, a teraz bawią się jak 13 letnie "dziefczynki" (bez obrazy dla młodych niewiast) i zakładają jakieś fanpejdże, bawią się w kotka i myszkę, Jezu Chryste...

Sam sobie jest winien tej sytuacji.

Niby mógł, ale jak twój brat usunie tą stronkę, przeprosi, to sprawa powinna się rozejść po kościach.A na przyszłość powiedź swojemu bratu, że jak ktoś go obraża, to podchodzi do niego, kładzie na glebę zakłada dźwignię i trzyma póki chłopak nie zmięknie...

Ewentualnie rozmawia, ale nie bawi się w takie gówno...

Jakby ktoś mu dał w mordę, to by jeszcze gorzej było.

Opublikowano

Jakby ktoś mu dał w mordę, to by jeszcze gorzej było.

Przecież nie napisałem, żeby dał mu w mordę tylko go po prostu trochę przytrzymał na ziemi.Byłaby wtedy czystsza sytuacja i nikt nie musiałby się o tym dowiedzieć, a jak zrobił fanpejdż, na którego mógł wejść każdy no to...

Opublikowano

Przecież nie napisałem, żeby dał mu w mordę tylko go po prostu trochę przytrzymał na ziemi.Byłaby wtedy czystsza sytuacja i nikt nie musiałby się o tym dowiedzieć, a jak zrobił fanpejdż, na którego mógł wejść każdy no to...

Ale wiesz, u nas w szkole działa to na zasadzie, ktoś mu coś powie/zrobi leci się poskarżyć.

Opublikowano

A tak na poważnie, to ten mały do cb podskakuje w sensie że podchodzi, wyzywa, a ty podniesiesz łapę to odskakuje? Jak tak, to nic innego jak poprosić kolegę aby to nagrał i wstaw na fb !

Opublikowano

A tak na poważnie, to ten mały do cb podskakuje w sensie że podchodzi, wyzywa, a ty podniesiesz łapę to odskakuje? Jak tak, to nic innego jak poprosić kolegę aby to nagrał i wstaw na fb !

Znaczy się on do wszystkich podskakuje.

Opublikowano

To  należy się go porządnie sprać. A Ty z jakiego jesteś województwa  to przyjdziemy Ci pomóc :P

21f0dgn.jpg

Opublikowano

A to u mnie. Jak chcesz to walnij adres szkoły na pw i jakąś fotkę typa to go trochę postraszę (ofc. typa nie pobije ale za szmaty , na ściane i wytłumaczymy sobie pare rzeczy ;) ).

21515.jpg

Opublikowano

A to u mnie. Jak chcesz to walnij adres szkoły na pw i jakąś fotkę typa to go trochę postraszę (ofc. typa nie pobije ale za szmaty , na ściane i wytłumaczymy sobie pare rzeczy ;) ).

Jak ty k***a jesteś z podstawówki a on z gimbazy haha :D

@AntyWarn

Nie potrzebnie robiłeś jakie fp na fejsie,mogliście sobie to jakoś inaczej wytłumaczyć niż taka dziecinada

Opublikowano

A i jeszcze jedno, musiałem podać login i hasło do facebooka, a oni na niego weszli.

Nikt nie ma prawa pytać, a tym bardziej żądać danych dostępowych (loginu, hasła) do jakiegokolwiek portalu (Facebooka, maila, czy na MPC), nawet policja, nawet CBŚ, FBI, NSA, czy inne trzyliterowe służby. I nie ma znaczenia, jakie treści tam umieściłeś - od ich usuwania jest administracja.

Głupotą było, że podałeś im to hasło, zamiast odmówić.

Naganę jak najbardziej mogli ci dać.

ㅈㅈ.

Opublikowano

Hah, chętnie bym Ci podał, ale wiem że byś nie przyjechał. Kojarzysz takie miasto jak Zakopane ;D

Opublikowano

o boze prawa różnych stron i swoje prawa powinieneś znać przynajmniej od 10 roku życia. jakby mi kazali coś takiego zrobić to bym co najwyżej wyśmiał bo może być tysiąc osób o takim nazwisku i imieniu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...