Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Taki tam set :) zapraszam

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! 

Chciałbym poddać Waszej ocenie kolejny już mój set, trochę przypadkowy a troszkę zaplanowany. Cały czas czekam na CDJ100, a do tego czasu pykam sobie w VDJ <3

Set to taki mainstream (Garrix, Guetta) połączony ze starym house, Daft Punkiem i Chemical Brothers. Zapraszam do przesłuchania i oceny :)

nagrałbym więęęęcej utworów, na jakieś 40 minut ale jestem chwilowo pod presją rodziny chcącej przejąć kompa :)

Zapraszam!

ps. sam tego jeszcze nie przesłuchałem xD

http://www4.zippyshare.com/v/44012248/file.html

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Trzymaj tak dalej, tylko dodawaj jakieś edity tych nut do seta.
Tzn. edytujesz tą nute, aby było widoczne to, że ty to robiłeś.
Nie łącz jedynie nut, dodawaj oryginalności.
;) Kriswell to przykład.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Bardzo fajnie Ci to wyszło, tylko tam 1 przejście miałeś złe ale ogólnie to i tak cieszę się że można by powiedzieć, rośniesz :) @KarolProjekt już bez przesady z tymi editami, jak on to zacznie robić w VDJu to prędzej zepsuje track niż go poprawi, taki urok grania na programie. Jak będzie miał te CDJtki to wtedy się niech bawi w edytowanie tracka, chyba że nie bierze RMXa. Powodzenia ;)

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

Nie jest źle, dosyć fajnie to wyszło. Jest progress od ostatniego seta. xD

Badziew... Obczaj moje jak to się robi ;) a cdj100... Jezu jaka staroć :|

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHA
MASZ NA MYŚLI TO?!!?!?!?!?! http://www19.zippyshare.com/v/49483569/file.html

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

CHŁOPIE DOJEBAŁEŚ XDDDDDDDDD YOU MADE MY DAY XDDDD

Nie dość że miałeś w tym czymś jakieś dziwne ściszenia/zgłośnienia to skreczować wgl nie umiesz. A o tym, że jak tego słuchałem to czułem się jak w autobusie, muzyka z radia i 3 osoby obok mnie na słuchawkach, które myślą, że nikt tej muzyki nie słyszy. Albo nie, lepiej się słucha w autobusie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...