Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co chodzi z tymi dotacjami?

CreezPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Gdy oglądałem DisStreama albo Zwisa (nie wiem jak tam się do niego mówi) to co po chwile jest dotacja i mówią że coś tam MPCForum - chodzi o to że jego nr telefonu został upubliczniony czy co?

yls1.jpg

=====

Ezreal <3

Opublikowano

Bo MPCforum dział League of Legends (nie wiem jak z pozostałymi) zamienił się w gówno przepełnione cebulactwem, zawiścią, cwaniactwem i gimbusiarstwem. Każdy próbuje być tu fajny i pokazać innym jak bardzo jest cool disując disa czy innych ludzi, których nie znam bo w d***e mam wszystkie streamy. Jak widać licealiści mają za dużo czasu i nie mają żadnego zajęcia w wolnych chwilach. Używanie "kappa" w każdym zdaniu też nie jest fajne, jest wręcz c*****e, nie wiem co to za moda w ogóle. Już wyobrażam sobie ludzi z tego forum co siedzą sobie na lekcji w szkole i gadają "k***a, słyszałeś ma być kartkufka z bjolo kappa. ómisz coś? bo ja sie nie uczylem bo w tym czasie szukalem foty imby zjeba na avatar zeby byc bardziej fajny i lubiany kappa". Admini wcale nie są lepsi, powinni zbanować ~75% ludzi na tym dziale. Wtedy byłby mniejszy ruch, ale za to przyjemniejsza atmosfera z ogarniętymi ludźmi. Ah i granie na tych bolach i #gówno to nie powód do dumy, ale na to nie da się wpłynąć, polska mentalność siedzi głęboko w każdym z nas, nie da się jej przezwyciężyć tak o z dupy. Na szczęście skończyły się wakacje i macie trochę mniej czasu na wasze dziecinne aktywności.

Opublikowano

Cześć,

Gdy oglądałem DisStreama albo Zwisa (nie wiem jak tam się do niego mówi) to co po chwile jest dotacja i mówią że coś tam MPCForum - chodzi o to że jego nr telefonu został upubliczniony czy co?

Gimbaza chce sie wykazac dotacjami za 4zl.

Nie kupuja sobie juz chipsow na przerwach szkolnych tylko kozacza w internecie i na forach internetowych .

Osobiscie mi to lezy , ich pieniadze niech robia co sobie chca .

Tych tematow jest juz zdecydowanie za duzo .

Zeby nie bylo zaraz komentarzy typu "bul dupy , wez mascia posmaruj, Nie stac cie to nie komentuj #biedak cebulak".

Zapewniam was ze mnie stac na te wasze smieszne dotacje w wysokosciach  20 , czy 50zl.

Ale nie mam zamiaru robic sponsoringu i promowac takiego "Zjebania mozgu" .

Nie mam najmniejszego pojecia co robi administracja na tym forum .

Ile bylo tematow o chat restrict i nagrodach w tym tygodniu ? 7 ?

Ile bylo i jest tematow o tych dotacjach ?

Ps. Jak komus sie nie chce czytac to odpowiedz jest zawarta w pierwszej linijce , Reszta jest zbedna.

Pozdrawiam.

Edited_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...