Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o Herobrine?

Gość MaciekGplay

Ankieta na temat herobrine  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak myślisz kto go stworzył?

• Notch
      9
    • Serwis Broadcast
      1
    • Trol
      11
    • Hacker
      2
  2. 2. Jak myślisz gdyby nie istniał/istniał czy jest dobry

• Nie, jest zły
      7
    • Tak, jest dobry
      0
    • Może być dobry ale coś mu to nie wychodzi
      6
    • To zło wcielone !!!
      10
  3. 3. Czy herobrine to gracz czy program lub virus?

• Gracz
      9
    • Program
      12
    • Virus komputerowy
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Dzięki tej ankiecie chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o postaci o nazwie "Herobrine"

Tylko prosze mi nie pisać w odpowiedziach "Dziecko herobrine nie istnieje" "Nie istnieje!!!" "Kolejne dziecko herobrine nie istnieje!!!"

Aha i piszę "Kolejne dziecko herobrine nie istnieje!!!"

Ponieważ jeden użytkownik napisał mi coś takiego a nazwa jego to.... (dum dum dum xD mikigal

Opublikowano

Herobrine nie istniał od początku ;) Po prostu, to jakaś osoba rozniosła tą plotkę że on istnieje i wszyscy zaczęli wierzyć że on istnieje^^ fake i tyle w temacie ;) Pozdrawiam :) Jeszcze, chce dodać że to nie jest żaden wirus czy program.

Opublikowano

Macie rację nie istnieje ale są jeszcze gracze którzy, robią sobie skina postaci o której tu mowa i straszą. Nie wiem ale czy takich graczy możemy nazwać Herobrine'ami czy pojedyńczego gracza "Herobrine". A i jeszcze są serwery z pluginem Herobrine i nie tylko na serwerze Argania spotkałem gracza który ma za zadanie na nim straszyć. Mam z nim sojusz i mu pomogam w straszeniu ;) Ale nie mam z nim kontaktu bo mam już 1.8 a ten serwer jest na 1.5.2 Czasami mam durny mózg i jak myśle o owej postaci wszystko mi sie mota że wszędzie go widze xD

Opublikowano

Co wy piszecie... Przecież Herobrine istnieje i każdy bardziej wtajemniczony gracz MC niż "zbuduję domek z dirtu" o tym wie. Herobrine to gracz ze Szwecji bodajże, który sobie zrobił taki nick i gra w Minecrafta c: A tak serio to Herobrine jako "program" w grze nie istnieje. Notch (teraz jeb_) w każdym updacie dodawał informację, że usunięto herobrine'a, żeby ludzie myśleli, że może jednak istnieje. Pewnie Mojang chce, żeby w MC była choć 1 legenda, tak jak w Tibii jest ich naprawdę ogrom jak np. zamknięty minotaur mage na rookgardzie czy miecz niedostępny w tym miejscu, który leży sobie na skale :P

tenor.gif

Opublikowano

Co wy gadacie, herobrine siedzi obok mnie i smaży tosty w zamrażalniku.

Powiedział że nie gra w minecrafta bo za dużo dzieciaków gra i ich rodzice zakładają mu sprawy w sądzie.

Mówi też że przez to ma 10 milionów dolarów czeskich długu i prosi o pomoc.

Opublikowano

Według minecraftwiki większość pierwszych nagranych spotkań z herobrinem była ukartowana jak napisali "Większość osób które go nagrały i zostały przez nas zapytane czy to był prawdziwy npc odpowiedziała że to byli bloki ze zmienioną teksturą". Więc nie jest to ani virus ani program.

Pozdrawiam Michiso.

Opublikowano

Herobrine w Minecraft to historia owiana tajemnicą, wręcz legenda. Mojang cały czas podtrzymuję tradycję i w każdej aktualizacji na końcu opisu update'a umieszcza zawsze coś w stylu "usunięto Herobrine", aby poszukiwania tej istoty nie miały końca. Co ciekawe istnieje gracz z kontem premium o nicku Herobrine, który posiada jego skina (Steve z białymi oczami). Nie wiadomo, czy stworzył go randomowy gracz, pracownik Mojangu, a może sam Notch?

736181470940422997756.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...