Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

extrabot

Do jakiej gry potrzebujesz bota?  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Do jakiej gry potrzebujesz bota?

• Ogame
      5
    • Footballteam
      10
    • Wolni farmerzy
      4
    • DarkOrbit
      12
    • Shakes & Fidget
      18
    • Plemiona
      14
    • Gladiatus
      31
  2. 2. Na jaką platformę

• Windows
      64
    • Android
      22
    • iOS
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć,

Jestem programistą, zajmuję się pisaniem aplikacji na systemy desktopowe, jak i mobilne. Na swoim koncie mam boty do takich gier jak: Footballteam, Gladiatus, Plemiona, Kibolgame, Travian i innych...

Z racji, że mam trochę wolnego czasu, mogę coś zaprogramować, nie wiem na co jest popyt, rynek gier diametralnie się zmienił.

A więc mam do Was pytanie, do jakiej gry potrzebujecie bota? 

Może być to bot na system Windows oraz Android, iOS. Głosujcie i podajcie swoje propozycje w tym temacie.

W związku z pytaniem o udowodnienie mojej pracy, podaję adres portfolio: http://lasek-pf.tk/

Opublikowano

ja z chęcią  szukam  bota  do  gladiatusa  na s201  oraz  na priva  gladiatuspvp.com

a mam  pytanie  , bo napisałeś  że  już takowego zrobiłeś  a można jakieś  ss  czy  film albo  udostępnij   jeśli możesz ... 

Opublikowano

Niekoniecznie płatny, wszystko zależy od tego jaki popyt będzie na aplikację, od tego ile czasu poświęcę na programowanie oraz jakie wymagania będą przede mną stawiali gracze. Myślę, że darmowa wersja jest jak najbardziej możliwa, płatna oczywiście też.

Opublikowano

Jest też możliwość napisania bota do innej, nowej gry, ale warunkiem jest to, że będzie zainteresowanie na taką aplikację. Robić bota od podstaw dla 1-2 osób, zwyczajnie nie ma sensu :)

Ich fp na FB nie specjalnie żyje (pomimo 18k ludzi!), forum to samo. A więc podejrzewam, że zainteresowanie botem duże nie będzie.

Opublikowano

a co powiecie na  gre  the crims  są  boty ale żadne nie działają po wprowadzaniu nowych  sezonów iż  nikt ich nie aktualizuje 

sadzę że do tej gry sporo osób by  chciało  bota a tym bardziej jak byś zrobił w kilku językach ;p ;p 

pS ;  twoja strona z portfolio nie działa  przenosi na jakieś  joke call 

Opublikowano

Nie ma problemu, jedynie potrzebna jest jakaś ilość graczy, którzy będą tym zainteresowani :)

Niech wypowiedzą się też inni, co jest potrzebne, czy są za tym aby stworzyć coś do the crims.

Mi działa poprawnie, sprawdź ten adres: http://lsk-pf.freeiz.com/

Opublikowano

@kondi97, na to już odpowiadałem wcześniej.

Przez stronę nie ma sensu, jedno IP, bany polecą szybciej niż się w tym bocie zarejestrujesz. W dodatku trzeba opłacić serwer. A tak, aplikację każdy użyje kiedy chce, gdzie chce.

Opublikowano

Wszystkie boty są możliwe do napisania. Na pierwszy ogień poszedł Gladiatus, mam zamiar wydać wersję publiczną w następnym tygodniu.

Tym więcej wypowiedzi - tym lepiej :)

Opublikowano

mam pytanie czy   bot będzie miał wszystkie serwery czy tylko polskie ??  jeśli tylko polskie to prosił bym o dodanie   serwera  niemieckiego  s201 

Opublikowano

Skoro dałbyś radę napisać bota do każdej gry to prosiłbym o boty do:

• StreetCrime
  • UltrasOnline

Na pewno się jakoś dogadamy ;)

Opublikowano

Witam jak narazie nie widziałem ani jednego Bota do Gry Taern /The Pride Of Taern/ Mogbyś ogarnać bota na bossy chodzi w wybrane miejsce i atakuje proste , walka automatycznie i wydaje mi sie ze nic wielkiego ale na kazdego bossa, bota napisac to byłoby  zabawy co latwiejsze ja sam na programie do klikania w margonem  potrafilem ogarnac takie cos ze mi wlasnie bossy klepalo ale java to inne zycie :)  P.s w tej grze masz u gory ustalone dokladnie koordy np (23.33) było by latwiej z gory ustalac wydaje mi się :)

Apropo Ludu stawiam na to ze z połowa gry by uzywała jakby był :)

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...