Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

znalazłem buga jezeli zmienisz komendy w configu na g zaloz to nie sie bugoje g! komenda jezeli naprawisz to daj znać !

Edytowane przez CokoBambo
  • Odpowiedzi 719
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

znalazłem boga jezeli zmienisz komendy w configu na g zaloz to nie sie bugoje g! komenda jezeli naprawisz to daj znać !

znalazłeś boga? gratulacje

plugin bardzo fajny czekam na system wojen ;)

Opublikowano (edytowane)

Czekam na podbijanie gildii, a co do pluginu to polecam, tylko chyba coś spigocie nie chce działać ;).

Spigot #1628+ nie działa, bo zmienił się protokół ;) To tak mówiąc o spigocie, ale może być jeszcze wiele innych powodów, np. gdybyś uzywał LogIt, to tab też zdechnie, bo jego autor dodał idiotyczną funkcję, która wcina się w tab. Ale możesz to naprawić bez wywalania LogIt - AutoIn ma nakładkę, która się teko pozbywa. Ja być może też dodam coś takiego :)

znalazłem boga jezeli zmienisz komendy w configu na g zaloz to nie sie bugoje g! komenda jezeli naprawisz to daj znać !

Hmmmm... No oki, zerknę na to jeszcze :)

Edytowane przez dzikoysk

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

Opublikowano

Dodaj podbijanie gildi tak jak na skkf i najlepszy plugin i banowanie tak jak up pisalem ^^ ;D

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

Opublikowano

Bany i podbijanie oczywiście dojdzie, tylko muszę to wszystko napisać, a to troszkę czasu zajmie :)

Opublikowano

Plugin doskonały :). Przejrzysty prosty w swej budowie. Like,,,

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

Tak, chyba jednak go dodam. Niestety nie jestem Ci w stanie jeszcze powiedzieć kiedy :(

Opublikowano

Dziś niestety aktualizacji nie będzie, bo zacząłem większy kawałek kodu i na chwilę obecną nie mam wersji, która nadawałaby się na serwer :p Ale myślę, że jutro powinno to już trafić do Waszych rąk. Uprzedzam, że to jeszcze nie banowanie i podbijanie, no ale... :p Już generalnie zacząłem, więc postęp w tym kierunku też jakiś jest :)

Opublikowano

FunnyGuilds To najlepszy polski Plugin na Gildie Sam osobiście korzystam z tego pluginu Tylko jeden minus nie ma aliasów 

14mxpnc.jpg

Jestem Dumny z tego co robie

Opublikowano

Obecnie pracuję nad dosyć dużą aktualizacją i jeżeli nie dodam w niej wojen i banowania (a to nie wszystko... sami zobaczycie ;)), to i tak będzie to już update, który poprzedzi ten wyczekiwany, bo w sumie większość zostanie w nim już wprowadzona :)

Opublikowano

Dzieki @dzikoysk za pomoc na skypie, wszystko juz dziala. ^^
Moglbys dodac /funnyguilds update, zeby automatycznie sie wszystko aktualizowalo (wiem, pewnie zajeloby to bardzo duzo czasu).

// Najlepszy polski plugin na gildie, polecam kazdemu. :D

Opublikowano

@macinso1 sam aliasów dodać nie potrafisz?

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano (edytowane)

@macinso1 sam aliasów dodać nie potrafisz?

Chodziło mu o /g, /gildia, /gildie itd., a w sumie nie da się teraz tego zrobić w configu. Już to dodałem :)

Edytowane przez dzikoysk

Opublikowano (edytowane)

Jakby co, obecnie pracuję nad:

* Komendy dla admina

* Podbijanie gildii

* Zarządzanie gildią

Wchodzisz w Releases i masz tam spis aktualizacji. Przy każdym jest download :)

Zbugowany, czyli? Istnieje wiele możliwości:

* Posiadasz LogIt

* Posiadasz spigota #1628+

* Posiadasz plugin od tab

Jak nie to, to najlepiej napisz na githubie w Issues albo priv :)

Kiedy to dodasz?

Spigot #1628+ nie działa, bo zmienił się protokół ;) To tak mówiąc o spigocie, ale może być jeszcze wiele innych powodów, np. gdybyś uzywał LogIt, to tab też zdechnie, bo jego autor dodał idiotyczną funkcję, która wcina się w tab. Ale możesz to naprawić bez wywalania LogIt - AutoIn ma nakładkę, która się teko pozbywa. Ja być może też dodam coś takiego :)

Hmmmm... No oki, zerknę na to jeszcze :)

A kiedy mógł byś to dodać ? iż plugin LogIt używany jest coraz częściej , też sprawdzałem mniej obciąża serwer oraz posiada mniej bugów niż AuthMe

Edytowane przez xCherryPL

14iq0zn.jpg

Opublikowano

Może się ucieszycie... Może nie... Robię ranking na stronę ze wsparciem FunnyGuilds i revoGuilds.

Czekam, aż dodasz to co ma revoGuilds :D Czyli podbijanie, wygasanie, tnt off w określonych godzinach, wiele, WIELE więcej.

Opublikowano

Kiedy to dodasz?

A kiedy mógł byś to dodać ? iż plugin LogIt używany jest coraz częściej , też sprawdzałem mniej obciąża serwer oraz posiada mniej bugów niż AuthMe

Obecnie nad tym pracuję :) A LogIt - wystarczy wgrać jego najnowszą wersję i powinno śmigać.

Może się ucieszycie... Może nie... Robię ranking na stronę ze wsparciem FunnyGuilds i revoGuilds.

Czekam, aż dodasz to co ma revoGuilds :D Czyli podbijanie, wygasanie, tnt off w określonych godzinach, wiele, WIELE więcej.

Staram się to dodać, tylko potrzebuję czasu, bo jakoś specjalnie dużo go nie mam xD

Opublikowano

Super plugin ! Polecam każdemu.

Lajki: 1 | 10  | 20 | 50 | 100 | 200 | 500 | 1000

Poszukuję Youtubera, Hostera, Budowniczego